De IFA is terug van weggeweest

De IFA is terug van weggeweest

Na twee jaar mogen we weer naar Berlijn in september

Vorig artikel Volgend artikel

Terwijl Apple deze week bekendmaakte dat haar developer conferentie, in juni, nog steeds een volledig online event blijft, wordt een van de leukste gadget beurzen van Europa juist weer een fysiek feestje. Nadat de IFA in 2020 en 2021 noodgedwongen – we weten allemaal wel waarom – niet door kon gaan, komt de Internationale Funk Ausstellung van Berlijn dit jaar weer in volle glorie terug. Dat is althans wat de organisatie, Messe Berlin, middels een persbericht wereldkundig gemaakt heeft.

De leukste gadgetbeurs van Europa

Voor gadget liefhebbers is de IFA al vele jaren een van de, en in mijn ogen zelfde dé leukste gadget beurs van ons continent. Een must-go beurs waar je nog altijd ouderwets kunt genieten van een geweldige stad en fraaie nieuwe gadgets. Het is misschien moeilijk uit te leggen aan iemand die nog nooit op de IFA geweest is, maar neem van mij aan dat je een bezoek aan de Berlijnse beurs niet zult betreuren.

IFA2022
Nog vijf maanden, dan is de IFA weer terug

2 t/m 6 september

De afgelopen twee jaar was er dus geen IFA, maar van 2 tot en met 6 september zullen de hallen van de Messe in Berlijn weer volgestouwd worden met TV’s, koelkasten, ovens, smartphones, wasmachines, computers, robots en ongetwijfeld ook weer veel nieuwe vindingen.

“Het is eindelijk tijd om opnieuw een grote handelsbeurs te organiseren op het terrein van Messe Berlin en in een stad die niet alleen de hoofdstad is van Europa's grootste consumentenmarkt, maar zich ook heeft ontwikkeld als een Europese mediahub”, aldus Jens Heithecker, IFA Executive Director en Executive Vice President Messe Berlin Group.

Mooi, ik ga alvast een hotel boeken en perskaart aanvragen!

Ron Smeets

Ron verdiende zijn sporen in de Telecom als Mobile Cowboy. Na bijna 15 jaar was hij toe aan een nieuwe uitdaging als zelfstandig freelance journalist,...