Advertising15.04.2011

[Adv] Laatste kans om in te schrijven voor Make it 2 Bushmills


adv-laatste-kans-om-in-te-schrijven-voor.jpg
adv-laatste-kans-om-in-te-schrijven-voor.jpg

Tot 17 april middernacht kan iedereen zich nog opgeven voor de de ‘Make it 2 Bushmills’ competitie die georganiseerd wordt op Facebook door het Ierse whisky merk. De uiteindelijke winnaar mag twee weken lang samen met zijn beste vriend alle geheimen van de 400 jaar oude Bushmills distilleerderij ontdekken en de ins en outs van whiskey maken leren, inclusief het maken van een eigen blend.

Daarna zal Bushmills naar het thuisland van de winnaars komen om een ultiem Bushmills feest te organiseren, waarvoor beide vrienden VIP kaarten krijgen. Aanmelden voor deelname kan met een persoonlijke foto of video van jou en je beste vriend tot en met 17 april via Facebook: facebook.com/bushmills1608.

Van alle Nederlandse inzendingen op Facebook maakt een jury daarna een shortlist. Het is vervolgens aan de genomineerden om te zorgen dat zij gekozen worden tot winnaar door in de ‘Vote for me’ fase de meeste stemmen te krijgen van het publiek. Het winnende duo moet het in augustus tijdens ‘Bushcamp’ opnemen tegen de finalisten uit andere landen. Deze internationale finale duurt 3 dagen en vindt plaats rond de distilleerderij van Bushmills aan de Noord Ierse kust. Finalisten zullen op verschillende manieren uitgedaagd worden, zoals onder andere golfwedstrijdjes op het strand van deNoord Ierse kust en tandem races rondom de distilleerderij.
 
De wedstrijd wordt georganiseerd in België, Bulgarije, Tsjechië, Duitsland, Engeland, Nederland, Noord-Ierland, Ierland, Rusland, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. Al deze landen zullen vertegenwoordigers naar Bushcamp afvaardigen. De winnaars verblijven gedurende deze twee weken in een luxe penthouse in de omgeving van de distilleerderij en krijgen 5.000 Britse pond zakgeld om alle aspecten van het Ierse leven te ontdekken.