Locatienet berekent je tolkosten in Europa

Locatienet berekent je tolkosten in Europa

Locatienet heeft op haar website een nieuwe dienst gelanceerd waarmee je de tolkosten op een geplande route in Europa kunt berekenen. Met deze nieuwe functie hoopt Locatienet de routedetails naar het buitenland te complementeren. Naast het berekenen van de tolkosten wordt ook de afstand, reisduur en de brandstofkosten weergegeven.
 
Bij het berekenen van de tolkosten wordt precies uitgesplitst wat men moet betalen op welke snelweg en voor hoeveel kilometers men betaalt per land. Sebastiaan Raaphorst, directeur bij Locatienet: “Voordat je op reis gaat is het handig om alle kosten op een rij te hebben. Tot heden kon hier alleen een schatting van gemaakt worden. Met het berekenen van de tolkosten op Routenet zijn alle kosten nu inzichtelijk. Door het introduceren van dit soort nieuwe functionaliteiten, bieden wij onze gebruikers steeds meer de mogelijkheid onze routeplanners af te stemmen op hun persoonlijke behoefte".

Tolkosten%20Routenet.nl

Reacties (4)

  • Robin

  Erg handige functie! Zo krijg je een eerlijke schatting van de prijs voor een ritje over (mogelijke) tolwegen. De brandstof bereken optie op de site aan de hand van het kenteken van je auto is eveneens handig om als leidraad te gebruiken om een kosteninschatting te maken. Een extra functie zou nog kunnen zijn om aan te geven of er een 'autobahnfignet' nodig is, en wat dit gaat kosten, echter het je in bijvoorbeeld Oostenrijk fignetten voor verschillende tijdsduren. De tol-functie ga ik zeker gebruiken, dit deed ik vooralsnog op de gok!

  Za 15 aug 2009, 11:17 [reply]

  • Wouter

  De Michelin routeplanner doet dit al jaren!

  http://www.viamichelin.nl

  Za 15 aug 2009, 20:04 [reply]

 • Gefeliciteerd Sebastiaan! Mooie aanvulling voor jullie diensten!

  Zo 16 aug 2009, 17:13 [reply]

  • janssenjhg

  Wij gaan met een opel corsa comfort
  van benidorm spanje naar maasstricht nederland ,wat gaat het kosten aan tol voor de autowegen

  Do 3 jan 2013, 12:16 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines