Nieuws24.08.2017

​Met dit kantoormeubilair voldoe je nú al aan de nieuwe beweegrichtlijnen!


advertorial

De boodschap van de Gezondheidsraad deze week was duidelijk: we moeten meer bewegen en stilzitten moeten we zoveel mogelijk voorkomen. Lastig met een kantoorbaan, want dan zit je het grootste deel van de dag stil achter een computer op een bureaustoel. De nieuwe beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad zijn nog maar een paar dagen oud, maar bij Inofec Kantoormeubelen wisten ze al lang hoe slecht langdurig zitten voor de gezondheid is. Daarom kun je hier al een tijdje kantoormeubilair kopen om de nieuwe beweegrichtlijnen te behalen. Sterker nog, wanneer je dit kantoormeubilair gebruikt, werk je zelfs een stuk productiever!

Nieuwe beweegrichtlijnen Gezondheidsraad

Op 22 augustus zijn de nieuwe beweegrichtlijnen voor 2017 gepresenteerd. Dit werd hoog tijd, want één universele norm voor beweging hadden we in Nederland nog niet. De beweegrichtlijnen 2017 zijn gebaseerd op nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen voor een gezonder leven. De belangrijkste richtlijn: bewegen is goed, maar méér bewegen is beter. Daarnaast wordt expliciet genoemd dat we veel stilzitten moeten voorkomen. Wanneer je je bedenkt dat deze richtlijn nog maar een minimum is, weet je dat je als kantoormedewerker aan de bak moet!

Nieuwe-beweegrichtlijnen
Nieuwe-beweegrichtlijnen

Meer bewegen op kantoor

Wie op kantoor werkt, zit het grootste deel van zijn tijd achter een computer te werken. Hoe kun je dan toch zoveel mogelijk bewegen en voorkomen dat je stilzit? Simpel, zeggen ze bij Inofec Kantoormeubelen: met zit-sta-bureaus, stahulpen en een deskbike. Deze van oorsprong Brabantse specialist op het gebied van kantoorinrichting verkoopt al jaren diverse kantoormeubelen om staand of bewegend te werken aan een bureau. Precies zoals deskundigen het tegenwoordig graag zien. Wissel een uurtje staand werken steeds af met een half uurtje werken vanaf je deskbike en werk jezelf gezond!

Inofec Kantoormeubelen: innovatief familiebedrijf uit Brabant

Inofec Kantoormeubelen is een echt familiebedrijf dat al ruim 30 jaar de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van kantoormeubilair volgt en oppakt. Samen met een gedreven team van specialisten hebben zij al duizenden klanten blij gemaakt met hun innovatieve oplossingen voor op de werkplek. Momenteel zijn vooral de zit-sta-bureaus, stahulpen en deskbikes in trek. Met de publicatie van de nieuwe beweegrichtlijnen zal de vraag naar deze kantoormeubels alleen maar toenemen. Heb jij al zo’n innovatief bureau of een bureaufiets op kantoor staan?

Inofec-Zitsta-tafel
Inofec-Zitsta-tafel