Nieuws08.03.2017

De DC Daily van 8 maart 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, woensdag 8 maart 2017.

Hugh Jackman ‘spreekt’ Wolverine in

Via Twitter heeft Hugh Jackman onderstaande video naar buiten gebracht waarin we hem bezig zien voor de geluidsopnames van Logan. Hij neemt zijn rol als Wolverine natuurlijk erg serieus! Hi!

Doutzen Kroes en Lara Stone op cover Vogue

Modellen Doutzen Kroes en Lara Stone prijken op de cover van het jubileumnummer van Vogue Nederland. Het modetijdschrift is in maart 2012 van start gegaan en viert nu het vijfjarig bestaan.
Internationaal gerenommeerd modefotograaf Mario Testino, fotografeerde modellen Doutzen Kroes en Lara Stone voor het thema Dutch Love.

<em>De cover: 5 jaar Vogue Nederland<\/em>
De cover: 5 jaar Vogue Nederland

Sarah Hendrickson Ski Jump

Sarah Hendrickson is de eerste vrouw die deel gaat nemen aan het Ski spring onderdeel tijdens de Olympische Spelen. En ze schrijft nog een keer geschiedenis; Sarah maakt een sprong die niemand in de afgelopen 32 jaar heeft gemaakt.

Pinkpop-zaterdag voor de kleintjes

Niet flauw bedoeld hoor, maar als je Pinkpop-zaterdag laat afsluiten door Martin Garrix met als voorprogramma Justin Bieber, dan mag je wel zeggen dat die ene dag in elk geval niet voor oude rockers bedoeld is. Ja, je kunt naar Five Finger Death Punch gaan, maar die arme jongens moeten opboksen tegen de Kaiser Chiefs, Chef’Special, Kensington en blijerds als James TW, Crystal Fighters en Declan McKenna. Misschien dat Sean Paul op zondag of Guus Meeuwis op maandag nog een beetje…ach, laat ook maar.

pinkpop
pinkpop

CNN gaat helemaal VR

CNNVR heet het nieuwe platform van CNN waar ze elke week 360-graden video’s gaan plaatsen. Het nieuwsmedium wil sowieso alle grote evenementen die ze livestreamen in 360 gaan doen, want ze zijn er van overtuigd dat je als kijker meer betrokken wordt bij wat er gebeurt als je om je heen kunt kijken. Haal die Google Daydream, Oculus Rift of Gear VR dus maar uit de kast, je kunt ‘m gaan gebruiken om midden in het nieuws te gaan staan!

cnnvr
cnnvr