Nieuws06.03.2017

De DC Daily van 6 maart 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 6 maart 2017.

Eerste teaser van Deadpool 2: No Good Deed

Deel 1 van vorig jaar was al geweldig! Ryan Reynolds in de hoofdrol als antiheld Deadpool was een groot succes. Actie en humor bleek deze keer een goede combi. En we kijken al uit naar het vervolg. Helemaal na het zien van deze eerste teaser. De film pas in maart volgend jaar in de bios te zien zijn.

Wright pakt eerste titel: UK Open 2017

Geweldenaar Michael van Gerwen ontbrak door een blessure bij de UK Open 2017. Van Gerwen won vorig jaar zo’n beetje alles dat er te winnen valt. En dus was het een keer de kans aan iemand anders een prijs te pakken. De man die ook al een poosje goed in vorm is, Peter ‘Snakebite’ Wright, heeft nu zijn eerste officiële titel te pakken.

Vanaf volgende maand een Taco Bell in Eindhoven

In oktober vorig jaar werd al duidelijk dat Taco Bell naar Nederland zou komen. Onduidelijk was alleen nog wanneer (en waar) dit het geval zou zijn. Maar daarover is nu meer duidelijkheid. Volgende maand opent in Eindhoven (aan de Rechtestraat 62) de eerste Nederlandse Taco Bell vestiging zijn deuren.

Taco Bell Product
Taco Bell Product

DC Deal van de dag: Saberlight Rechargeable Plasma Lighter

Goedgekeurd door de TSA, wind en water bestendig, en er komen geen giftige stoffen vrij. De toekomst van de aanstekers is een Plasma Beam. Via DC Deals is nu de Saberlight in de aanbieding. Voor slechts 16 dollar, en dan heb je dus 84% korting.

lighter
lighter

Het leukste koppel nog bij elkaar

Er komt een kort vervolg op Love, Actually speciaal voor Red Nose day, een speciale dag waarop geld wordt ingezameld voor kinderen in de VS en Engeland. Heel veel van de originele acteurs zijn weer van de partij: Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Firth, Liam Neeson, Bill Nighy, Andrew Lincoln, Chiwetel Ejiofor en Rowan Atkinson hebben allemaal al bevestigd. De korte film laat zien hoe het inmiddels met iedereen in de film gaat en gelukkig is ons favoriete paar in elk geval nog bij elkaar. 24 maart is de korte film te zien op de BBC.

Al slapend afdrijven in Japans hotel

Huis ten Bosch in Japan is een heel apart themapark. Het is niet alleen een soort mini-Nederland, het park doet er ook nog eens alles aan om de meest vreemde zij-attracties te bedenken. Zo hadden ze al het eerste robot-hotel, maar ze willen nu een stap verder: het drijvende capsule-hotel. Het is een ronde drijvende bol waar je in kunt gaan slapen en als het goed is word je wakker op een afgelegen eiland. Daar zijn dan weer allerlei activiteiten die je kunt doen en we nemen aan dat er gewoon een boot teruggaat. Leuk idee, al is niet duidelijk hoe ze er voor zorgen dat je niet te ver afdrijft…

drijvend-hotel
drijvend-hotel