Nieuws03.03.2017

De DC Daily van 3 maart 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 3 maart 2017.

Bradd Pitt in exclusieve Netflix film

War Machine vertelt het verhaal van een viersterren-generaal die ‘wel even’ Afghanistan gaat regelen en door zijn overmoed ten val komt. Pitt speelt diezelfde generaal en zo te zien wordt het een absurdistische komedie met een oorlogsrandje. De film komt 26 mei naar Netflix en aan de trailer te zien wordt het Brad Pitt op zijn best!

Ink Master komt naar Nederland en België

Viacom-zender Spike gaat de internationale tattoosensatie Ink Master naar Nederland en België halen. Voor het programma genaamd: Ink Master – Meesters van de Lage Landen start vanaf nu de zoektocht naar de eerste Nederlandse of Vlaamse Ink Master.

tattoo-ink-master
tattoo-ink-master

Typefout haalt het halve internet offline

De cloud: fantastisch, zeker, altijd online. Behalve als het offline is. Uiteindelijk is het namelijk zo dat ‘de cloud’ neerkomt op een aantal grote bedrijven die heel veel servers hebben staan waar andere bedrijven hun spullen op zetten. Microsoft is er één, Amazon is een andere en als daar even iets misgaat heeft iedereen er last van.

Een medewerker van Amazon had een aantal servers van een zogenaamd S3-systeem afgehaald (dat gebeurt regelmatig voor onderhoud) maar had zich vergist in het aantal. Nulletje te veel. De helft van de servers gingen uit en het domino-effect heeft er voor gezorgd dat grote gedeeltes van de Amerikaanse oostkust nauwelijks toegang had tot allerlei sites en services. Zo zie je maar weer: het internet is fragieler dan je soms denkt.

Picasso ineens razend populair

Dit is Picasso. Geen mooie hond. Hij was achtergelaten bij een kennel en stond op de lijst om in te laten slapen, maar nadat Luvabledogrescue een foto van ‘m op Instagram postte is de hond razend populair geworden. Hij moet eerst onder het mes om een aantal tanden die in zijn kaak steken weg te laten halen, maar daarna hoeft deze nieuwe internet-sensatie zich geen zorgen meer te maken: de potentiële eigenaars staan in de rij om Picasso te adopteren. Awwwwwwwwwww.

Met een jetpack de berg af, James Bond-stijl

Wat maken de mensen van Red Bull toch vette video’s, zo ook weer deze. Men neme: een flink besnorde wereldkampioen ski-cross, een jetpack en een blikje Red Bull. De vleugels hebben we niet gespot, maar het is wel genieten van deze video. Met een jetpack de berg af, James Bond-stijl.

Nike nu ook voor vrouwen met een maatje meer

Vanaf nu verkoopt Nike ook sportkleding voor vrouwen met een ‘maatje meer’. In de webshop staat nu een collectie die “speciaal is ontworpen om een betere pasvorm te bieden bij de maten XL tot en met XXXL”. En ook op Instagram zien we vanaf nu vollere vrouwen voorbij komen.