Nieuws02.03.2017

De DC Daily van 2 maart 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 2 maart 2017.

Widm zorgt voor run op vliegtickets Portland

De ontknoping van het programma ‘Wie is de Mol?’ (Thomas dus) laat nog heel even op zich wachten, maar het programma zorgt wel al voor een flinke toename in het aantal zoekopdrachten naar vliegtickets richting Oregon. De Amerikaanse staat waar het 17e seizoen van de populaire TV-show plaatsvindt.

Vooral na afloop van aflevering 5, waarin het prachtige landschap van Oregon in beeld kwam tijdens de huifkartocht over de Oregon Trail, ging Nederland massaal op zoek naar reisaanbiedingen en vluchtinformatie.

2017 een goed jaar voor fans van Horror

Met titels als Conjuring 3, Annabelle 2, IT Remake, Lights Out 2, Leatherface, Insidious 4, Saw 8 Legacy, Halloween en Jeepers Creepers 3 is 2017 een goed jaar voor de fans van Horror. Op FB heeft Terrifying posts een mooi overzichtje geplaatst!

Atos komt met ultra beveiligde telefoon voor professionals

Atos lanceert een nieuwe telefoon waarmee een volledig beveiligde communicatie mogelijk is, inclusief smartphones, relevante applicaties en infrastructuur. De telefoon heet Hoox, en is ontworpen en beheerd door Atos. Ze waarborgt een strikte beveiliging van vertrouwelijke en strategische data van professionals in de private en publieke sector. Een goede beveiliging van communicatie is van primair belang bij bedrijven. Hoox maakt het mogelijk in een streng beveiligde omgeving te communiceren in overeenstemming met geldende regelgeving.

Slagharen investeert 14 miljoen euro in gastbeleving

In 2017 gaat Attractie- & Vakantiepark Slagharen vol inzetten op een betere gastbeleving. Dat doen ze met de introductie van de eerste triple launch achtbaan van Nederland: Gold Rush en 84 nieuwe accommodaties. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in 3 horecaconcepten, betere routing en receptie voor vakantiegasten en een nieuwe invulling van Kids Country. De totale som van investeringen bedraagt dit jaar 14 miljoen euro.

Vatfree.com winnaar BIG-small Pitch Startup Event

Tijdens het Mobile World Congress pitchten tien startups op het Holland Pavilion in Barcelona. Het Nederlandse bedrijf Vatfree.com werd door de vakjury uitgeroepen als de winnaar van dit BIG-small Pitch Startup Event.

Het systeem van de startup zorgt ervoor dat de internationale reiziger op zeer gemakkelijke wijze belasting terugkrijgt op de aankopen die op bestemming zijn gedaan. De jury vond de pitch van Joni Smeenk, founder en CEO, het beste vanwege het duidelijke verdienmodel, de schaalbaarheid en de marktkansen.

Vatfree.com-wins-BIG-small-Pitch-MWC17-InnovationQuarter-Enterprise-Summit-002
Vatfree.com-wins-BIG-small-Pitch-MWC17-InnovationQuarter-Enterprise-Summit-002
<em>Gold Rush<\/em><em> in aanbouw.<\/em>
Gold Rush in aanbouw.