Nieuws04.03.2016

De DC Daily van 4 maart 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 4 maart 2016.

Extra content van EA erg populair

Zo’n 1,3 miljard dollar is het bedrag dat EA het afgelopen jaar heeft verdiend met alleen extra content, aldus CFO Blake Jorgensen. Tegenover de Morgan Stanley geeft Jorgensen meer info over het succes van de extra content, dat dingen bevat als seizoenspassen, map uitbreidingen en andere microtransacties.

The extra content business is a billion-three [$1.3 billion] a year, half of that is roughly our Ultimate Team business.

ultimate
ultimate

Dit gebeurt er als twee oma’s in een Lamgorghini Murcielago rijden

Hoe zou jij reageren als je twee oma’s in een Lamborghini zou zien rijden? Donut Media gaf de sleutel van een dikke Lamborghini Murcielago aan de dames en ze hadden ongetwijfeld de dag van hun leven. De auto heeft een vermogen van 650 pk en voorbijgangers draaien twee keer hun hoofd om als ze zien wie er in de supercar zitten. Check de video hier!

Een glijbaan van glas op 300 meter hoogte in Los Angeles

In juni zal er in Los Angeles een glijbaan van glas worden geopend tussen de 69ste en 70ste verdieping van de U.S. Bank Tower. De glijbaan zal aan de gevel van het gebouw bevestigd worden. Lees het hele artikel hier!

oue-skyspace-los-angeles02
oue-skyspace-los-angeles02

House of Cards seizoen 4 beschikbaar op Netflix

We hebben er lang op gewacht, maar vanaf vandaag kun je het gehele vierde seizoen van House of Cards via Netflix bekijken. Dat wordt lekker bingewatchen dit weekend, want het seizoen heeft (zoals we gewend zijn) dertien afleveringen. Wist je deze 11 dingen over House of Cards trouwens al?

house-of-cards-seizoen-4
house-of-cards-seizoen-4

Binnenkort 17 miljoen inwoners in Nederland

Het Centraal Bureau voor Statistiek verwacht eind maart 17 miljoen inwoners in Nederland. De teller staat nu op 16,996 miljoen. Het inwonertal gaat uit van de mensen die zich in Nederland hebben ingeschreven. In 1990 hadden we 15 miljoen inwoners, in 2001 16 miljoen en in 2016 gaan we dus over de 17 miljoen heen. Dat betekent dat de bevolking minder snel groeit.

17-miljoen-inwoners-nederland
17-miljoen-inwoners-nederland

Google Maps verkennen met Link uit Zelda

Het is nu mogelijk om Google Maps te verkennen met Link uit Zelda. Dit is om te vieren dat vandaag The Legend of Zelda: Twilight Princess HD uitkomt voor de Wii U in Europa en Noord-Amerika. Hij blijft 5 dagen beschikbaar, dan komt de game namelijk pas in Japan uit. Je hoeft alleen maar Google Maps in je browser te openen.

link-1
link-1