Nieuws02.03.2016

De DC Daily van 2 maart 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 2 maart 2016.

Clash Royale

De makers van Clash of Clans, nog altijd een van de populairste mobiele games, komen nu met een nieuwe mobiele game, Clash Royale. Vandaag is de wereldwijde lancering.

Batman v Superman: Dawn of Justice

De film is nog niet in de bios te zien maar toch duiken er al verwijderde scenes op van Kent Clark in gesprek met Bruce Wayne.

Apple huurt oud Pepsi-pand

Apple is mogelijk bezig het zo geheime elektrische auto project een flinke boost te geven. Het tech-bedrijf uit Cupertino gaat een oud pand van Pepsi leasen van ruim 29.000 vierkante meter dat ligt in Sunnyvale, Californië.

Het geen zorgt voor nieuwe speculaties rondom “Project Titan,” de automobiele tak van het bedrijf.

pepsi
pepsi

Nieuwe trailer Finding Dory

We moeten nog even wachten totdat de film Finding Dory in de bioscoop komt (29 juni 2016), maar we kunnen met deze nieuwe trailer alvast helemaal in de sfeer komen. In Finding Dory gaan Dory, Marlin en Nemo op zoek naar het verleden van Dory.

Handig: een iOS en Android oplader in één

Een van de meest opvallende verschillen tussen iOS en Android smartphones is de verschillende opladers. Heel vervelend als je bijvoorbeeld twee telefoons hebt (eentje voor privé en eentje voor het werk) die niet van hetzelfde merk zijn. Ook irritant als een vriend vraagt of hij je oplader mag lenen, maar jij hebt een iPhone en hij een Samsung. Nu is er dé oplossing: LMcable. Lees hier alles over deze 2-in-1-kabel!

android-ios-oplader-
android-ios-oplader-

Makers van mega populaire Kickstarter-coolbox is failliet

Coolest Cooler was een erg succesvol Kickstarter-project, maar helaas zijn de makers failliet gegaan. De makers vragen klanten nu om extra geld. Veel klanten wachten nog op hun levering. In 2014 haalden ze 13 miljoen dollar op met het project, terwijl ze maar 50.000 dollar nodig hadden. De koelbox had een ingebouwde blender, lamp, usb-lader, bluetooth-speaker en flesopener.

coolest-cooler
coolest-cooler