Nieuws28.08.2017

De DC Daily van 28 augustus 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 28 augustus 2017.

Een jaar lang wachten

Dat gaat pijn doen, na vanavond een jaar lang wachten op het laatste seizoen van Game of Thrones. Wat moeten we in ’s hemelsnaam doen in die tijd? The Verge had een goed idee: andere fantasy-series lezen. Ze hebben een aantal goede suggesties, zoals The Black Company, Assassin’s Apprentice, Arrows of the Queen, A Wizard of Earthsea, His Majesty’s Dragon, Fortress Draconis en The Emperor’s Blades. Aan de titels zal het in elk geval niet liggen!

gameofthrones-boeken
gameofthrones-boeken

12 september wordt iPhone dag

Volgens Dow Jones gaat Apple op 12 september de nieuwe iPhones aankondigen, dus Apple fans kunnen al beginnen te kijken hoe veel ze rood kunnen staan om een nieuw toestel te kunnen gaan bestellen. We weten al een beetje wat er allemaal aangekondigd wordt, en ook wat die dingen ongeveer gaan zijn, maar het blijft toch spannend!

Een fiets met heel veel vuurwerk

Colin Furze is professioneel idioot op YouTube en zijn nieuwste idee is wel heel waanzinnig: een fiets laten vooruitgaan door er zo’n duizend stuks vuurwerk achterop te zetten en die aan te steken. Hoe dat afloopt? Met een knaller, natuurlijk.

NTR gaat ‘DWDD voor kinderen’ uitzenden

De boterhamshow gaat het heten, het educatieve ontbijtprogramma dat de NTR gaat uitzenden vanaf november. Het is een soort talkshow, maar dan met poppen. Klinkt een beetje als Sesamstraat misschien, maar de NTR zegt dat de Boterhamshow niet als vervanging daarvoor is bedoeld. Het gaat elke dag uitgezonden worden om krat voor acht ’s morgens en is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en acht jaar. Wie de stemmen gaan doen voor gastheer Opper de Pop, huisdichter Nico de Neushoorn en tafelgast (?) Pi R Kwadraat is nog niet bekend.

Foto: Alesia Bilkei - Adobe Stock
Foto: Alesia Bilkei - Adobe Stock

Soms…

hebben we geen reden nodig om iets te delen. Kijk nou naar die puppies. KIJK NOU HOE SCHATTIG!