Nieuws25.08.2017

De DC Daily van 25 augustus 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 25 augustus 2017.

Ook tado krijgt integratie met Google Home

Tado° weet vandaag te melden dat de integratie met de Google Assistant live is. De Europese marktleider in intelligente klimaatsturing voegt de Google Assistant in Google Home toe aan zijn productportfolio en geeft daarmee miljoenen huishoudens toegang aan een nieuwe manier voor het aansturen van hun verwarming en airconditioningssysteem.

tado-goes-live-with-google-home_NL.2
tado-goes-live-with-google-home_NL.2

Black Mirror krijgt vierde seizoen

Het derde seizoen van Black Mirror werd exclusief voor Netflix geproduceerd. Afgelopen juni werd al bekend dat er meer Black Mirror aan zit te komen. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat er 6 nieuwe afleveringen van Charlie Brooker aan zitten te komen, in de teaser maken ze de titel’s van de afleveringen bekend.

Advocaat maakt selectie bekend

Bondscoach Dick Advocaat heeft vandaag zijn definitieve selectie bekendgemaakt voor de cruciale WK-kwalificatie wedstrijden tegen Frankrijk en Bulgarije. Met name tegen de Fransen is een overwinning erg welkom willen we Oranje terugzien op het WK 2018.

Anti-hennepdrones

De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) opent met behulp van drones met ultra HD-camera’s de jacht op hennep. Deze voor Nederland unieke aanpak komt voort uit het zeer succesvolle anti-hennepproject dat al jarenlang in Limburg actief is.

Kedi, een film met katten in de hoofdrol

Alle kattenliefhebbers even opletten. Sinds deze week draait de documentaire Kedi (turks voor kat) in de Nederlandse bioscopen. Uiteraard zijn het ook katten die de hoofdrol spelen…

McGregor vs. Mayweather: dit is de money belt

3360 diamanten, 1.5 kilo aan 14 karaats goud… Hieronder zie je de money belt die een van de twee gaat winnen. Er is nog niks gezegd over hoeveel de money belt waard is maar meer dan we denken waarschijnlijk… Hij is gemaakt van groen alligator leer, 3360 diamanten, 600 saffieren en 1.5 kilo aan 14 karaats goud. Te gek voor woorden!

Foto credits: WORLD BOXING COUNCIL
Foto credits: WORLD BOXING COUNCIL