Nieuws20.04.2016

De DC Daily van 20 april 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 20 april 2016.

Intel schrapt 12.000 banen

Intel kondigde aan zo’n 12.000 banen te gaan schrappen. Dat is zo’n 11% van alle medewerkers wereldwijd. Medio 2017 moet deze ontslagronde afgerond zijn. Het bedrijf heeft de meeste fabrieken in de VS staan, maar nog niet bekend is waar de ontslagen plaatsvinden. De chipfabrikant heeft duidelijk te maken met de teruglopende markt van PC’s.

intel
intel

Maxima en Willem-Alexander tattoos

Volgende week is het weer Koningsdag. En dan wil je natuurlijk wat origineler voor de dag komen dan het standaard oranje shirtje, hoedje en zonnebril. Daarom mogen we 5 family packs van 5 plaktattoos van Maxima en Willem-Alexander weggeven.

YouTube geeft betere ROI dan TV

Google heeft het vizier weer even gericht op de advertentie budgetten die gebruikt worden voor reclame op televisie. Dit doet het bedrijf door te zeggen dat advertenties op YouTube vaak een betere return on investment opleveren dan tv-commercials.

Google voerde een meta-analyse uit van 56 case studies gehouden door merken binnen 6 verschillende industrieën, en verspreid over acht landen in Europa tussen 2013 en 2016, alsmede een eigen onderzoek. Tijdens Advertising Week Europa, gehouden in Londen, heeft Google laten weten dat met de huidige uitgaven”YouTube een hogere ROI oplevert dan TV in 77% van alle gevallen.”

youtube-play-knop
youtube-play-knop

Nieuwe trailer Warcraft

Er is weer een nieuwe trailer van Warcraft beschikbaar. In Warcraft: The Beginning wordt het koninkrijk Azeroth en haar menselijke bevolking bedreigd door de komst van Orcs. Deze nieuwe trailer zit weer vol actie.

Vanaf 2 juni 2016 in de bioscoop!

Conor McGregor stopt ermee

Conor McGregor wilde niet verschijnen op de persconferentie voor UFC 200. En dus heeft Dana White zijn gevecht met Nate Diaz geschrapt. McGregor heeft vervolgens zelf via Twitter naar buiten gebracht per direct te stoppen.

De reden is volgens Conor overigens iets anders, zo laat iemand bekend met de kwestie weten: “Conor informed my source that the promo tour was unrealistic; not just the presser, it was more like a mini world tour.

Georgina Verbaan poseert poedeltje naakt voor LINDA

Wat doet Waldemar Torenstra als hij voor een keer de baas is van LINDA.man? Hij vraagt Georgina Verbaan om poedelnaakt te poseren. En geef hem eens ongelijk! Check hier nog meer foto’s van Georgina Verbaan.