Nieuws15.04.2016

De DC Daily van 15 april 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 15 april 2016.

Intertoys lanceert online speelgoedmagazine

Intertoys heeft een nieuw online speelgoedmagazine gelanceerd. De speelgoedwinkel integreert met Intertoys Play inspiratievolle en informatieve content in het online winkelproces. Het platform is er voor alle consumenten die op zoek zijn naar het perfecte speelgoed voor een kind.

Consumenten zijn vaak onwetend over welk speelgoed het leukst is voor welk geslacht en voor welke leeftijd. Met Intertoys Play kunnen we op digitaal gebied doen waar we in de winkels zo goed in zijn; namelijk vaders, moeders, opa’s, oma’s en andere cadeaugevers voorzien van de informatie die ze nodig hebben, om zo het leukste speelgoed te vinden voor ieder kind,” aldus Djurre de Wit, manager engagement bij Nextail.

play
play

Instagram voegt videokanalen toe aan Explore-modus

Instagram gaat meer inzetten op video’s, omdat gebruikers steeds meer video’s delen via de sociale kanalen. Daarom gaat Instagram videokanalen toevoegen aan de Explore-modus van de app. Er komen speciale ‘featured-kanalen’, waar de populaire video’s in worden weergegeven. De functie is nu beschikbaar in Amerika en zal binnenkort ook wereldwijd uitgerold worden.

instagram video's
instagram video's

18 jaar Google

In deze video zien we hoe Google over de afgelopen 18 jaar is veranderd.

Blokker schrapt 390 extra banen

Winkelketen Blokker gaat opnieuw reorganiseren. Het bedrijf gaat 390 extra banen schrappen en krijgt een nieuw logo. De ingrepen van vorig jaar waren niet ingrijpend genoeg. Ook krijgen de winkels een metamorfose. Met een nieuw logo moet de winkel een modernere uitstraling krijgen. Blokker krijgt ook een eigen huismerk met onder meer handdoeken en beddengoed.

blokker
blokker

Deze Hennessey Venom GT Spyder is de snelste cabrio ooit

Om de 25ste verjaardag van Hennessey Performance te vieren, zijn John Hennessey en zijn vrienden de Venom GT Spyder het circuit in Californie op gegaan. Deze cabrio heeft daar een record weten te vestigen en is daarmee de snelste open productieauto ter wereld. Lees hier meer over de recordpoging!

hennessey-7
hennessey-7

Er komen nog vier Avatar films

James Cameron heeft aangekondigd dat er nog vier Avatar films gemaakt gaan worden. Met de belofte dat de eerste film in 2018 uit zal komen. Hij zei letterlijk: “The next time I see you, will be on Pandora”. Alle films zullen gelijktijdig worden gefilmd maar wel een apart verhaal vormen. Het doel is dat de andere drie films uit zullen komen in 2020, 2022 en 2023.

Foto: Facebook Avatar.
Foto: Facebook Avatar.