Nieuws02.05.2016

De DC Daily van 2 mei 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 2 mei 2016.

Obama out, mic drop…

Obama had er zin in tijdens het jaarlijkse Correspondents’ Dinner. Zijn speech was super grappig en hij eindigde dan ook in stijl: “Ik heb nog twee woorden te zeggen, Obama out.”

obama-out-mic-drop
obama-out-mic-drop

De grootste trend in Silicon Valley: Nootropics

Nootropics, cognitive enhancers, zijn momenteel niet weg te slaan uit Silicon Valley. Vele media outlets in de VS noemen het de drijfveer achter Silicon Valley en Forbes publiceerde onlangs nog een artikel over het feit dat Nootropica een van de meest trending onderwerpen van 2016 zal zijn.

In plaats van het ondersteunen van je vitamine levels, “biohacken” deze stoffen je brein. Zou jij er aan beginnen?

sparq
sparq

Call of Duty: Infinite Warfare trailer

Call of Duty: Infinite Warfare keert terug naar de roots van de franchise waarin grootschalige oorlog en film-achtige, meeslepende militaire verhalen centraal staan.

Take Command on November 4.

Dit is de tafeltennistafel van de toekomst: Table Tennis trainer

Tafeltennis is een eenvoudig spel in de kern, maar is zojuist veel moderner geworden door de Table Tennis trainer, een uitvinding van Thomas Mayer. Deze slimme tafeltennistafel houdt al je ontwikkelingen bij en daagt je constant uit. Lees hier meer over de Table Tennis trainer!

tafeltennis-1
tafeltennis-1

Naakte man op Google Maps in Groningen

Oeps! Sta je even lekker een sigaretje te roken naast je huis, komt er net een auto van Google Street View voorbij rijden. Zijn sokken heeft ‘ie nog wel aan, dat dan wel.

googlemaps-naakte-man
googlemaps-naakte-man

Raar WiFi-netwerk in vliegtuig

Stel je staat op het punt om in te stappen in een vliegtuig en je ziet op je smartphone dat het WiFi-netwerk in het vliegtuig ‘Mobiel Ontploffingsapparaat’ heet… Het overkwam passagiers van een vliegtuig van Qantas. Het vliegtuig heeft een vertraging van drie uur gehad, omdat ze de grappenmaker die de hotspot had aangemaakt wilden vinden.

vliegtuig
vliegtuig