Nieuws29.04.2016

De DC Daily van 29 april 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 29 april 2016.

Pop-up waterglijbaan in Nijmegen

Waterratten opgelet! De eerste waterglijbaan komt naar Nederland! De glijbaan komt van 27 tot en met 29 mei in Nijmegen te staan, midden in de stad. Hier is een steile helling en hierdoor kan er een hoge snelheid gemaakt worden.

Mens vs dier: de rollen omgedraaid

Stel jezelf even een parallel universum voor waarin het de dieren zijn die de dominante soort op aarde zijn. Meer foto’s zie je hier.

dier-mens-3
dier-mens-3

3D-zebrapad in India

Twee vrouwen uit India hebben een #d-zebrapad ontworpen om de verkeersveiligheid te verbeteren. India staat bekend als een land waar veel verkeersongelukken gebeuren. Met dit nieuwe zebrapad hopen ze dat bestuurders beter opletten.

3d-zebrapad
3d-zebrapad

Als Jurassic Park een natuurfilm was

In deze video zie je Mashable Nature. Een remake van alle Jurassic Park films als een natuurfilm. Bekijk de schattige raptors in deze nieuwe gezinsvriendelijke documentaire.

jurassic-park-mashable-nature
jurassic-park-mashable-nature

LuckyTV koningsdagvideo

Ook dit jaar kwam LuckyTV weer in actie na een geslaagde Koningsdag voor de koninklijke familie in Zwolle. Bekijk hier de video.

koningsdag-zwolle-luckytv
koningsdag-zwolle-luckytv

Japanse drone bezorgt drank en snacks op de golfbaan

De Japanse winkelketen Rakuten wordt de eerste die met drones boodschappen gaat bezorgen. De eerste boodschappen worden op 9 mei afgeleverd op een golfbaan. De drone kan 2 kilo aan boodschappen vervoeren. Super handig!

drone-golf
drone-golf