Nieuws28.04.2016

De DC Daily van 28 april 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 28 april 2016.

Bavaria komt met blikglas

Bavaria komt vandaag met een nieuwe ervaring in het bliksegment: het Bavaria blikglas. Door deze eenvoudig te bevestigen drinkrand krijgt een regulier bierblikje hiermee de drinkervaring van een glas.

blikglas
blikglas

10 miljard video’s per dag op Snapchat

Gebruikers van Snapchat kijken gezamenlijk zo’n 10 miljard video’s per dag. In februari waren er dit nog 8 miljard per dag. Een derde van de Snapchatters zou ‘Verhalen’ maken. Hierbij worden foto’s en video’s gedeeld met al je volgers op Snapchat en deze zijn 24 uur te bekijken.

snapchat-1
snapchat-1

Natste april in 15 jaar

Het is de afgelopen vijftien jaar nog nooit zo nat geweest als deze maand. De afgelopen maand viel er hier en daar in Nederland 80 millimeter neerslag. Op een aantal plekken in Groningen was dat zelfs 100 millimeter. De natste april ooit was in 1965. Toen werd er plaatselijk 107,8 millimeter neerslag. Dit jaar komt er zeker nog 10 millimeter bij, want de komende dagen wordt er nog veel regen verwacht.

paraplu
paraplu

Counter-Strike spelen op je Android Wear watch

Counter-Strike fans opgelet! Heb je weleens de behoefte gehad om CS te spelen op je Android smartwatch? Waarschijnlijk niet, maar wist je dat het wel degelijk kan? Je leest het hier.

counterstrike-spelen-op-smartwatch-1
counterstrike-spelen-op-smartwatch-1

Preview aflevering 2 seizoen 6

Afgelopen maandag was er eindelijk de start van het langverwachte zesde seizoen van Game of Thrones. Hieronder alvast een korte preview van hetgeen je in de tweede aflevering te wachten staat!

Deze slimme tafel houdt je eten warm en je drinken koud

Deze SmartLab tafel zorgt ervoor dat alles op tafel altijd de juiste temperatuur heeft. Zo blijft je eten altijd warm, maar is je biertje altijd lekker koud! De tafel is ook nog eens voorzien van inductiekookplaten. Lees hier meer over de slimme tafel!

SmartSlab-Table-by-Kram-Weisshaar-for-Iris-Ceramica-dezeen-1568-3
SmartSlab-Table-by-Kram-Weisshaar-for-Iris-Ceramica-dezeen-1568-3