Nieuws18.02.2016

De DC Daily van 18 februari 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 18 februari 2016.

Onderwater Museum

Museo Atlantico is Europa’s eerste onderwater museum. Er zijn deze maand sculpturen geplaatst van de internationaal befaamde beeldhouwer Jason deCaires Taylor. Museo Atlantico ligt in de helder blauwe wateren voor de kust van Lanzarote op de Canarische eilanden. Het is een uniek museum gebouwd 12 meter onder de zeespiegel.

underwater-museum
underwater-museum

Wil Leo wel een Oscar?

Leonardo DiCaprio en Oscars, geen gelukkig huwelijk, wel een hype op het internet. Veel gebruikers op internet zijn al jaren van mening dat hij recht heeft op het beeldje. En nu is hij voor zijn rol in The Revenant opnieuw genomineerd. Maar wil hij wel een Oscar?

leo-fuck-oscars
leo-fuck-oscars

Rayman maakt comeback

Steeds vaker zien we de klassieke games van ‘vroeger’ terugkeren in een nieuw jasje. Zo ook Rayman. De originele game maakt vandaag zijn opwachting in de App Store van Apple.

Zombie Apocalypse Ax vs. Gun

Is het tijdens een zombie apocalypse beter om een zombie uit te schakelen met een pistool of een bijl? Adam en Jamie, de heren van Mythbusters, gingen op onderzoek… Wat is nu de beste manier om een een groep zombies uit te schakelen.

Nieuw talent ontdekt bij Robin van Persie

Dat Robin van Persie een fantastische voetballer is, weten we natuurlijk al lang. Maar wisten jullie ook dat hij aardig kan rappen en zingen? Het is allemaal vastgelegd in een video op zijn eigen YouTube-kanaal. Hij doet wel even de gordijnen dicht voordat hij begint met zingen…

Live Photos met de iPhone 6s

De iPhone 6s maakt foto’s die tot leven komen je als je er op klikt. En als ze dat doen krijg je dus veel meer dan alleen een foto.