Nieuws15.02.2016

De DC Daily van 15 februari 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 15 februari 2016.

Dit is het land van…

Afgelopen vrijdag was rapper Lange Frans te gast bij het programma ‘Lekker Nederlands.’ Daar heeft hij een remake laten horen van zijn hit ‘Het Land Van’. Deze nieuwe versie, ‘Wereld Man,’ gaat nu viral!

Star Wars: Episode VIII Begins Production

Het filmen van Star Wars: Episode VIII is begonnen. En dat kondigen ze uiteraard aan met een trailer.

The Simpsons Tribute To Cinema

Er zijn inmiddels al 27 seizoenen gemaakt van The Simpsons. In de vele aflevering zijn er ook vele film referenties gebruikt. Iets wat jou misschien nooit is opgevallen. In onderstaande video zie je een aantal fragmenten van van beroemde regisseurs voorbij komen. Zoals van Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, Francis Ford Coppola en Steven Spielberg.

RKC Waalwijk even wereldnieuws

RKC Waalwijk was het afgelopen weekend even wereldnieuws. Dat had alleen weinig met voetbal te maken. De eerstedivisionist is in het nieuws omdat de spelers het veld opkwamen met schaarsgeklede modellen aan hun hand.

Deze daredevils beklimmen 385 meter hoge wolkenkrabber

Van deze video’s kreeg je sowieso al hoogtevrees, maar dit is weer zo’n video die aan dit lijstje toegevoegd kan worden. Deze drie Russische vrienden beklimmen de Shun Hing Tower in Shenzen, China. Het is het derde hoogste gebouw van Shenzen en staat op nummer 28 van hoogste gebouwen ter wereld. Het engste is nog wel dat ze niet gezekerd zijn… Check de video hieronder!

25 jaar Lemmings

Het was gisteren 25 jaar geleden dat de game Lemmings voor het eerst uitkwam. Een echte klassieker. Iedereen die Lemmings kent heeft het waarschijnklijk ook wel eens gespeeld. Sommigen hopen zelfs nog op een comeback. Hieronder een meer dan 6 uur durende walkthrough van de originele game in DOS.

Cool: Star Wars: The Force Awakens LEGO

LEGO brengt al jaren Star Wars themasets op de markt, maar er was nog geen themaset verkrijgbaar van Star Wars: The Force Awakens. Tot nu! Afgelopen weekend op de 2016 Toy Fair in New York is namelijk de nieuwe set onthuld. Meer dan tien personages uit de film zijn omgetoverd in miniatuurvorm voor Lego, inclusief Kylo Ren, Snowtroopers, Resistance Troopers, Maz Kanata, Admiral Ackbar, General Leia Organa en natuurlijk een mini BB-8. Hier kun je alle producten bekijken!

lego-star-wars--
lego-star-wars--