Nieuws16.02.2016

De DC Daily van 16 februari 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 16 februari 2016.

Vodafone en Ziggo gaan samen

Vodafone en Ziggo hebben vandaag bekend gemaakt dat de twee telecom providers voornemens zijn samen verder te gaan. Met deze fusie willen ze hun concurrentiepositie op de Nederlandse markt versterken.

Het breefbandnetwerk van Ziggo moet samen met het mobiele netwerk van Vodafone moet een “nationale geïntegreerde communicatie provider creëren met complementaire kwaliteiten op het gebied van video, breedband, mobiel en B2B-diensten.”

vfiggo-a
vfiggo-a

#Catmageddon een wereld zonder kattenfilmpjes

We kunnen het ons niet voorstellen, #Catmageddon, een wereld zonder kattenfilmpjes. Maar deze anti-rook commercial ging viral tijdens en na de GRAMMY’s.

catmageddon
catmageddon

Online marketeers, welke trends gaan jouw vakgebied veranderen?

De wereld van online marketing is dynamisch, nieuwe ontwikkelingen komen in hoog tempo voorbij. Om goed te zijn in je vak hebben online marketeers dus een behoorlijke uitdaging voor zich, waarbij het volgen van trends belangrijk is. Maar misschien nog wel belangrijker is het voorspellen van trends, want zij met een heldere toekomstvisie kunnen merken en producten groter maken. Het zijn de vooruitdenkers die vandaag de dag de slag van online marketing kunnen winnen.

Achmea_Trendwords_Kickoff_1
Achmea_Trendwords_Kickoff_1

James Corden en Justin Bieber in carpool karaoke

James Corden strikes again! Hij weet voor de uitreiking van de Grammy’s Justin Bieber weer te strikken om een ritje in zijn auto te maken. Never change a winning team, want de vorige twee video’s met Corden en Bieber trokken 60 en 30 miljoen views. Bekijk hier ook nog een keer de carpool karaokes met Adele en Chris Martin!

Smartphones te koop voor 7 dollar?

Goed nieuws voor iedereen on a budget. Het Indiase bedrijf Ringing Bells lanceert hoogstwaarschijnlijk morgen ’s werelds goedkoopste smartphone: Freedom 251. Omgerekend kost het toestel 7 dollar. Op dit moment kost de goedkoopste smartphone (Smart101) 44 dollar en is ook ontwikkeld door Ringing Bells.

Metropole Orkest wint Grammy Award

Gisteren werden de Grammy Awards uitgereikt (waar we onder meer dit spectaculaire optreden van Lady Gaga zagen) en ons eigen Metropole Orkest heeft daar een award in de wacht gesleept. Het orkest won een prijs voor het album Sylva dat het orkest maakte met de Amerikaanse fusionband Snarky Puppy. Het orkest won de Grammy in de categorie Best Contemporary Instrumental Album.