Marketing15.02.2016

​Online marketeers, welke trends gaan jouw vakgebied veranderen?


Voorspel 3 #trendwords en win een weekend rijden in een Tesla

De wereld van online marketing is dynamisch, nieuwe ontwikkelingen komen in hoog tempo voorbij. Om goed te zijn in je vak hebben online marketeers dus een behoorlijke uitdaging voor zich, waarbij het volgen van trends belangrijk is. Maar misschien nog wel belangrijker is het voorspellen van trends, want zij met een heldere toekomstvisie kunnen merken en producten groter maken. Het zijn de vooruitdenkers die vandaag de dag de slag van online marketing kunnen winnen. En voor díe vooruitdenkers heeft Achmea nu een leuke challenge!

De Achmea Trendwords Challenge 2016

De snel digitaliserende wereld is voor Achmea de dagelijkse playground en online marketeers voor een van de merken van Achmea moeten altijd drie stappen vooruit denken. En de ambitie is hoog: Achmea wil dé digitale verzekeraar van Nederland worden en heeft daarvoor vooruitdenkers nodig. De zoektocht daarnaar start nu!

Wil jij je bewijzen als vooruitdenker dan kun je dat nu doen met de Achmea Trendwords Challenge 2016. Een online challenge waarbij je door Achmea wordt uitgedaagd om jouw visie op de toekomst te delen in de vorm van drie trendwords.

Het werkt heel eenvoudig: kies de 3 meest relevante trendwords uit de lijst van 59 woorden waarvan jij denkt dat ze de toekomst gaan bepalen. Je hebt de keuze uit trendwoorden als #snackablecontent, #newsjacking, #citizenintegrator en #neuromorphics. Heb je jouw drie woorden gekozen, dan deel je dat via Facebook, Twitter of LinkedIn en maak je daarmee kans op het rijden in een Tesla voor een weekend!