Nieuws16.11.2016

De DC Daily van 16 november 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, woensdag 16 november 2016.

Super Mario Run komt uit op 15 december

In september werd aan aangekondigd dat er een Super Mario Run versie komt om op mobiel te spelen. Nu is bekend dat het spelletje het levenslicht gaat zien op 15 december. Je kunt ‘m dan downloaden voor 9,99 euro.

Gigantisch sinkhole in Japan alweer dicht

De beelden van de gigantische sinkhole in Japan heb je vast wel voorbij zien komen. Maar indrukwekkender is misschien nog wel goed ongelofelijk snel die Japanner dat gat weer dicht gegooid hebben. Deze video laat zien hoe ze dat deden.

Tinder Update #AllTypesAllSwipes

Op Tinder maakt het straks met de nieuwe update niet meer uit of je man of vrouw bent, want je hoeft niet meer aan te geven of je een man of vrouw bent. Tinder gaat daarmee in op de discussie rondom genderneutraliteit. Met de hashtag #AllTypesAllSwipes wil Tinder duidelijk maken dat de app ook geschikt is voor transgenders.

Week tegen kindermishandeling

Deze week – tussen 14 en 20 november – is het de week tegen kindermishandeling. Er wordt opgeroepen om bij een vermoeden al in actie te komen. Een hoop bn’ers zijn gestikt voor de campagne ‘Ik kijk niet weg’. Zoals bijvoorbeeld Peter R. de Vries, Emile Roemer, Isa Hoes, Danny Blind en Dorian van Rijsselberghe.

Gilmore Girls: vandaag precies 16 jaar oud

Binnenkort komen er nieuwe afleveringen van Gilmore Girls die je kunt zien op Netflix. Op 25 november kun je ze zien, maar vandaag verscheen er op de Facebook-pagina een voorproefje van precies 16 jaar geleden.