Nieuws15.11.2016

De DC Daily van 15 november 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 15 november 2016.

Trailer: Beauty And The Beast

De eerste trailer van de nieuwe film Beauty And The Beast is gelanceerd. Belle wordt gespeeld door de bekende actrice Emma Watson. De film komt volgend jaar uit in maart. Bekijk hieronder de magische trailer zodat je alvast weet wat je kunt verwachten in maart!

Oeps!

Iedereen heeft wel eens per ongeluk een email naar te veel mensen gestuurd, met hilarische reply-all perikelen tot gevolg. De overtreffende trap kwam echter toen een medewerker van de Britse National Health Service dat deed… met 840.000 medewerkers. Het resultaat was hetzelfde als altijd, maar dan veel erger. Lang verhaal kort: het was even moeilijk om de NHS te bereiken vandaag. Iets met email servers.

John Lewis Christmas, remixed

Als je ‘m nog niet hebt gezien moet je eerst even de mooie kerstcommercial van John Lewis bekijken om in de sfeer te komen, maar als je die al kent is dit een wel heel goed gelukte parodie daarop met in de hoofdrollen, Omaba, Clinton en…Trump. Geniaal!

You only had one job!

Als je iets doet, doe het dan niet goed… Dat is wat de volgende ontwerpers dachten bij het maken van deze objecten. Dit zijn de meest nutteloze ontwerpen ooit! Wanneer je de fotoreeks bekijkt is het enige dat je kunt denken: you only had one job! Bekijk ze goed want sommige dingen zullen je in eerste instantie niet eens opvallen. En lach vooral niet te hard…

Even kijken naar het uitzicht...
Even kijken naar het uitzicht...

Jackie Chan ontvangt Oscar

Het heeft lang geduurd maar eindelijk heeft ‘ie hem dan! Zijn speech was het wachten waard in ieder geval. Na 52 jaar en 200 films is de acteur eindelijk beloond met de Honorary Oscar.

Bruno Mars komt naar Nederland!

Op 9 mei komt Bruno Mars met zijn ‘The 24K Magic World Tour’ naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De tour start op 28 maart in Antwerpen. De kaartverkoop begint aanstaande maandag om 10.00 uur! Geniet alvast van zijn laatste single.