Nieuws10.11.2016

De DC Daily van 10 november 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 10 november 2016.

Flitsmeister-app heeft 1 miljoen actieve gebruikers

De bekende flits-app Flitsmeister heeft 1 miljoen actieve gebruikers. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend. Deze mensen maken ten minste één keer per maand gebruik van de app. Om dit te vieren is de app voor Android en iOS in een compleet nieuw jasje gestoken.

Schermafbeelding 2016-11-10 om 10.01.23
Schermafbeelding 2016-11-10 om 10.01.23

De grappigste momenten uit de verkiezingsstrijd tussen Trump en Clinton

Na maanden debatteren en campagne voeren is het eindelijk bekend: Donald Trump is de nieuwe president van Amerika. Bekijk hier de grappigste momenten uit de verkiezingsstrijd! Het filmpje is echt hilarisch.

grappige-momenten-verkiezing
grappige-momenten-verkiezing

Bouncing Buster

John Lewis, een grote winkelketen in Engeland, heeft elk jaar tegen de kerst een nieuwe tv-reclame die met veel aandacht bekeken wordt. Reden daarvoor is dat ze er altijd iets aparts van maken en ook dit jaar is dat weer gelukt. Leef mee met arme Buster de Boxer en kom al helemaal in de kerstsfeer!

Mark Zuckerberg is zakenpersoon van het jaar

CEO van Facebook Mark Zuckerberg is door het Amerikaanse tijdschrift Fortune bekroond met de titel zakenpersoon van het jaar. In het decembernummer van het magazine staat Zuckerberg centraal. De inmiddels 32-jarige Zuck stopte met zijn studie op Harvard om zijn startup groot te maken. En dat is wel gelukt…

Escape the Donald: zoekmachine voor wie weg wil uit de USA

Voor wie de Verenigde Staten wil ontvluchten is er nu de website Escape the Donald. Een website vol met steden die tolerant zijn ten opzichte van immigranten, waar racisme nauwelijks bestaat, waar het veilig is voor homo’s, lesbiennes en transgenders én waar je Engels kunt praten. Lees hier meer over Escape the Donald!

escape-the-donald
escape-the-donald