Nieuws14.11.2016

De DC Daily van 14 november 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 14 november 2016.

Michael Schumacher heeft Instagram

De naasten van Michael Schumacher hebben een Instagram-account voor hem aangemaakt. Om herinneringen te delen en te genieten van de mooie momenten die de coureur zijn fans heeft gegeven. Het account heeft op dit moment drie foto’s en nog maar 78.000 volgers maar dat zullen er de komende dagen ongetwijfeld meer worden.

Facebook-bug die zegt dat je overleden bent

Facebook heeft excuses gemaakt voor een ‘vreselijke’ bug waar een aantal mensen afgelopen vrijdag mee te maken hadden. Zij kregen namelijk de melding op hun profiel dat ze overleden waren. Lullig! Gelukkig kreeg Facebook er snel hoogte van en was alles redelijk snel opgelost.

En zo zag dat eruit...
En zo zag dat eruit...

Trailer ‘Ghost in the Shell’

Ghost in the Shell is een Japanse sciencefiction-strip van Masamune Shirow en in 2017 komt hiervan een Amerikaanse actie thriller uit. De hoofdrol wordt gespeeld door niemand minder dan Scarlett Johansson en de eerste trailer is al gelanceerd! In maart 2017 komt de film uit.

Humor om Trump, Biden en Obama

De grappen over de nieuwe president houden voorlopig nog niet op. Op dit moment zijn het vooral de foto’s van Biden en Obama die viral gaan. Zoals deze.

Nieuwe slogan voor Bavaria

Het is gedaan met Bavaria’s beroemde slogan Zo. Nu eerst een Bavaria. Het bierbedrijf neemt afstand van deze woorden. Maar natuurlijk er is al opvolging: Welcome to the Family. Bavaria viert met deze campagne het gevoel dat het samen drinken van een biertje oproept: wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, je hoort er bij.