Freedom verhoogt tarieven internetabonnementen

Freedom verhoogt tarieven internetabonnementen

Prijsverhoging geldt niet voor alle netwerken waar Freedom haar diensten aanbiedt

Vorig artikel Volgend artikel

Freedom Internet is provider die werd opgericht door een aantal XS4All fans en medewerkers die er niet mee konden leven dat KPN die provider – jarenlang de beste van Nederland – ging opdoeken. Deze week maakte Freedom bekend dat ze de tarieven van veel internet access abonnementen per 1 februari 2023 moeten gaan aanpassen, en dan met name dus verhogen. Het goede nieuws is dat de tarieven van abonnementen bij sommige netwerkproviders, waar Freedom haar diensten aanbiedt, gelijk blijven en enkele zelfs in prijs dalen.

Ook voor bestaande klanten

De nieuwe prijzen gaan zowel voor nieuwe als bestaande klanten gelden. Freedom geeft als reden aan dat ze te maken hebben met tariefwijzigingen die zijn doorgevoerd door de netwerken waarover de provider haar internetverbinding leveren.

Voor de abonnementen die duurder worden, in totaal twaalf, gaat het maandbedrag met 2 euro omhoog. Er zijn vier abonnementen die 2 of 3 euro goedkoper worden en van zes abonnenten blijft de prijs gelijk. Hieronder vind je een compleet overzicht van alle prijswijzigingen van de providers die hun diensten via Freedom Internet aanbieden.

Freedom-Prijzen-010223

Bovenstaande tarieven gelden voor klanten die gebruikmaken van een modem van Freedom. Klanten die een eigen modem gebruiken, krijgen 2 euro korting op de maandprijs. Die blijft ook na 12 februari gelden.

Ron Smeets

Ron verdiende zijn sporen in de Telecom als Mobile Cowboy. Na bijna 15 jaar was hij toe aan een nieuwe uitdaging als zelfstandig freelance journalist,...