Nieuws31.01.2022

Wie is de mol? aflevering 5: hints en de leukste tweets


Zo, aflevering 5 van dit seizoen van Wie is de mol? zit er alweer op. En er gebeurden weer allerlei vreemde dingen. Wat dat betreft is het met deze groep nooit saai. Er verdwijnt geld en ook telefoons zijn zoek. De ‘moltelefoon’ is namelijk kwijt en natuurlijk zorgt dat voor veel commotie in de groep. Sahil laat trots aan ons zien dat ‘ie hem heeft maar voor de andere kandidaten is het voorlopig nog een raadsel. Het was een aflevering vol leuke opdrachten en er werd aardig wat geld voor de pot verdiend. Maar kandidaten lieten ook geld liggen. Waarom leek het Kim-Lian een goed idee om zich in te smeren met modder in plaats van naar geld te zoeken? En hoe kan het Laetitia de verdubbelaar niet heeft ingezet? Zoveel vragen…. Wat we ons in ieder geval niet meer af hoeven te vragen is of Hila de mol is. Zij heeft het spel verlaten en had de verkeerde mol in het vizier.

Wij blikken bij elke opdracht terug op de verdachte acties, kijken naar hints en verzamelden de leukste tweets over aflevering 5!

Hints en andere opvallende dingen tijdens aflevering 5 van Wie is de mol?

Tijdens de allereerste opdracht van deze aflevering moesten de kandidaten graven. Als een echte mol. Het leverde niet altijd iets op en Everon kwam niet eens aan graven toe. Thomas en Laetitia waren wel helemaal in hun element en groeven als enige twee kandidaten geld binnen voor de pot. Het had veel meer kunnen zijn. De andere twee opdrachten gingen eigenlijk best vlotjes. Er werd zelfs € 2000 verdiend tijdens bij het beelden sjouwen. Wat zo zwaar was dat Hila daarna kruipend het geld ophaalde bij Rik. Wie de nieuwe penningmeester wordt? Dat zien we volgende week.

We nemen alle verdachte acties en hints weer per opdracht met je door!

Eerste opdracht: uit de lucht gegrepen

  • Laetitia weet het geld dan wel te vinden, de verdubbelaar laat ze liggen. Waarom?
  • Kim-Lian geeft het graven op en neemt een modderbad tijdens de opdracht.
  • Everon kan zichzelf niet bevrijden, terwijl hij wel zijn best lijkt te doen om zichtbaar te zijn voor Sahil.

Tweede opdracht: zwanenmeer

  • Laetitia zegt dat haar portofoon niet werkt. Een strategie om toch te proberen deze opdracht te laten mislukken? Even later doet ‘ie het ineens weer.
  • Kim-Lian klaagt dat Sahil maar weinig doet tijdens deze opdracht.
  • Zou de muziek en titel van de opdracht verwijzen naar operazangeres Laetitia?

Derde opdracht: tijdsbeeld

  • Kim-Lian stelt voor dat ze het lekker rustig aan doen tijdens deze opdracht want ze hebben al “veel geld verdiend voor de pot deze aflevering”.
  • Thomas laat het beeld van de adelaar vallen, waardoor een vleugel afbreekt. Met opzet om de opdracht toch te laten mislukken?

De leukste tweets uit aflevering 5 van Wie is de mol?

Natuurlijk werd er weer op los getwitterd tijdens aflevering 5. We delen de leukste tweets hier weer met je. Tot volgende week!

Irene Boskma

Irene is tekstschrijver en blogger. Naast schrijven vindt ze het leuk om hard te lopen en de wereld rond te reizen. Of dat nu korte of lange trips zijn, een verre reis of een bestemming in eigen land. Ze leest dan ook veel reisverhalen om inspiratie op te doen en schrijft graag haar eigen belevenissen op. Omdat ze vindt dat elke plek iets bijzonders heeft, reist ze voor Travelvalley overal naartoe. Ook in haar vrije tijd ontdekt ze graag de wereld en af en toe gaat ze een tijdje weg om als digital nomad vanaf de andere kant van de wereld te werken.

Verder lezen over Entertainment

Formule 1 blijft nog vele jaren bij Viaplay: prijs weer omhoog

Viaplay blijft rommelen met zijn prijzen. Nu wordt de streamingdienst weer duurder. De maandprijs gaat met maar liefst 2 euro omhoog.

Entertainment22.04.2024

Formule 1 blijft nog vele jaren bij Viaplay: prijs weer omhoog

Waarom mensen zo bezeten zijn van Funko Pop!

Je ziet ze heel veel en sommigen vinden ze 'makkelijk geld verdienen', maar Funko Pop!'s zijn wel iets meer dan dat. Dit is wat Funko-poppetjes zijn en waarom ze zo populair zijn.

Gadgets17.04.2024

Waarom mensen zo bezeten zijn van Funko Pop!

4 redenen om Fallout te kijken op Prime Video

Op zoek naar iets tofs om te kijken dit weekend? We zetten bij dezen Fallout op je watchlist. Dit is waarom.

Entertainment12.04.2024

4 redenen om Fallout te kijken op Prime Video

3 dingen die we al weten over Dune 3

Dune 2 verliep heel anders dan we hadden verwacht, maar wat is het een sterke film. Een film die bovendien naar meer smaakt. Er zijn immers nog heel wat open eindjes en we hopen natuurlijk dat bepaalde mensen al wormrijd...

Entertainment08.04.2024

3 dingen die we al weten over Dune 3

Disney+ verbiedt het straks ook om accounts te delen

Helaas, Netflix heeft een trend gezet in de wereld van streaming waar we niet zo op zitten te wachten: de strijd tegen accounts delen is er eentje die Netflix van zijn kijkers heeft gewonnen en waarmee het andere streami...

Entertainment05.04.2024

Disney+ verbiedt het straks ook om accounts te delen

Japan sluit toch wel zijn bottenbrekende rollercoaster

Als je wel eens in de rij staat bij een achtbaan, dan ken je de bordjes wel: niet in deze attractie gaan als je zwanger bent, als je rugklachten hebt, een pacemaker draagt.. Waarschijnlijk was het aantal waarschuwingsbor...

Entertainment30.03.2024

Japan sluit toch wel zijn bottenbrekende rollercoaster

​Toch niet met pensioen: Bad Boys 4: Ride or Die is een feit

Will Smith en Martin Lawrence zijn al jaren een geweldig duo. Als agenten Mike Lowrey en Marcus Burnett hebben ze al vele criminele zaken opgelost in de Bad Boys-films. En bovendien gezorgd voor wat leuke memes die nog s...

Entertainment28.03.2024

​Toch niet met pensioen: Bad Boys 4: Ride or Die is een feit

Watcha gonna do?
Er komt een Dragon Ball-pretpark, maar niet waar je denkt

Enkele weken geleden is de bedenker van Dragon Ball op de leeftijd van 68 jaar overleden. Nu is er een eerbetoon aan hem, Akira Toriyama, aangekondigd. Eentje waar de fans van kunnen genieten: een Dragon Ball-pretpark. M...

Entertainment22.03.2024

Er komt een Dragon Ball-pretpark, maar niet waar je denkt