Nieuws26.01.2018

De Dutchcowboys Daily van 26 januari 2018


In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 26 januari 2018.

Korting op Nutella veroorzaakt bijna vechtpartijen

De Franse warenhuisketen Intermarché gaf donderdag enorme kortingen op de bekendste chocopasta ter wereld. Gevolg: een stormloop die niet overal even vlot verliep.

nutella-1440
nutella-1440

Hunkemöller opent eerste HKMX Sportswear winkel in Utrecht

Vandaag heeft Hunkemöller de eerste HKMX sportswear winkel in Utrecht geopend. De winkel heeft een uniek store concept en is op een bijzondere locatie in Hoog Catharijne gevestigd. Op de 94m2 winkelvloer heeft Hunkemöller verschillende elementen geïntegreerd om het HKMX-merk tot leven te brengen. Het winkel concept is ontwikkeld door Storeage in nauwe samenwerking met Hunkemöller’s Global Retail Experience Manager Britta Hall.

We hebben de winkel ontworpen met ‘Shero’ – onze belangrijkste vrouwelijke klant – in gedachten. De HKMX collectie straalt fashion design uit en de winkel ook, maar dan wel met een sportieve twist en authentieke details. Onze omni-channel expertise is geïntegreerd in functies als een mobiele POS systeem. Een speciale geur en passende muziek creëren een energieke vibe en een plezierige shopping ervaring.

Hunkemoller-HKMX-Utrecht-HighRes-1008
Hunkemoller-HKMX-Utrecht-HighRes-1008

Seizoen 2 van Sneaky Pete op 9 maart in première

Amazon Prime Video heeft laten weten dat de dramaserie Sneaky Pete terugkeert met een tweede seizoen vanaf vrijdag 9 maart. De veelgeprezen Prime Original, een coproductie met Sony Pictures Television Studios, draait om de oplichter Marius (Giovanni Ribisi, Avatar) die als hij vrijkomt uit de gevangenis ontdekt dat hij achterna wordt gezeten door de gewelddadige gangster die hij ooit beroofde. Bij gebrek aan alternatieven besluit hij de identiteit van zijn ex-celgenoot Pete aan te nemen om aan zijn verleden te ontsnappen.

Het kan nog erger dan Temptations Island

Volgende week gaat Temptation Island weer van start. Het grote spel rond verleiding, trouw en bedrog. Velen zitten dan weer voor de buis gekluisterd. Entertainment pur sang. Maar niet in iedere realityshow weet je als deelnemer waar je aan toe bent, zo blijkt uit deze video van HLN.be.

Rapper sjort

Rapper Sjors had al aangekondigd dat hij een porno-carrière ging beginnen, maar hij heeft het verdomme nog gedaan ook. En niet zomaar: hij lanceerde zijn Pornhub-kanaal meteen met een knaller, en heel social media flipte helemaal uit. Je weet niet wat je ziet – en eigenlijk wil je het niet zien. Maar toch kijken hè?