Nieuws24.01.2018

De Dutchcowboys Daily van 24 januari 2018


In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, woensdag 24 januari 2018.

Nations League: Oranje tegen Duitsland en Frankrijk

De Nations League is een nieuw UEFA-toernooi dat een extra mogelijkheid op plaatsing voor het EK van 2020 zal bieden. Het Nederlands elftal is voor dit toernooi gekoppeld aan Duitsland en Frankrijk. De wedstrijden zullen gespeeld gaan worden ergens tussen september en november 2018. De wedstrijden zijn eigenlijk ter vervanging van de vaak zo saaie en nietszeggende oefenwedstrijden.

Fake trailer voor ‘Friends: The Movie’ duikt weer op

Het is weer zover.. Er is weer een nieuwe trailer opgedoken voor een nieuwe aanstaande film van Friends. Helaas is ook deze trailer weer fake. Zijn al weer veel mensen ingetrapt. Goed te zien ook aan de 5,8 miljoen views. Hieronder de trailer, hij is uiteraard wel de moeite waard om even te kijken.

World Peanut Butter Day!

Vandaag 24 januari is het ook World Peanut Butter Day. Of gewoon Nationale Pindakaas dag. In de huidige smeerbare vorm komt Pindakaas oorspronkelijk uit de Verenigde Staten, waar het in 1893 ontwikkeld werd door John Harvey Kellogg, ten tijde van een overschot in de productie van pinda’s. Op zoek naar recepten? Check hier.

Pathé Ladies Night ‘Fifty Shades Freed’ woensdag 7 februari grootste ooit

Met nu al meer dan 45 duizend bezoekers is de Pathé Ladies Night op woensdag 7 februari de grootste ooit. In 24 bioscopen draait dan vanaf 17.30 uur de hele avond in bijna alle zalen Fifty Shades Freed.

Fifty Shades Freed, dat verder gaat waar de succesvolle films uit 2015 en 2017 ophielden, is net als Fifty Shades Darkergeregisseerd door James Foley (House of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi en E.L. James. Het scenario is van Niall Leonard. De cast bestaat, naast Jamie Dornan en Dakota Johnson, uit onder anderen Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daugherty en Marcia Gay Harden.

Friends of Search jubileum editie

Het jaarlijkse congres van de Europese search sector bestaat 5 jaar. Organisatoren DDMA en IAB vieren dit door de beste sprekers van alle edities van Friends of Search op 8 februari op het podium te zetten. In één dag word je helemaal bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op zoekmachinegebied. Tijdens de jubileum editie wordt een recordaantal van 700 bezoekers verwacht uit het binnen- en buitenland.

De organisatie van Friends of Search presenteert met trots de line-up van deze 5e editie. Het programma bestaat onder meer uit de top drie specialisten uit de PPC Hero Top 25: Larry Kim (Mobile Monkey), Purna Virij (Microsoft) en Daniel Gilbert (Brainlabs). De keynotes van het congres zijn Wil Reynolds (Seer Interactive) en James Whittaker (Microsoft). En voor het eerst dit jaar staan er ook drie masterclasses op het programma. Een beperkte groep van 60 bezoekers kan een masterclass bijwonen en krijgt de kans om in gesprek te gaan met experts als Barry Adams (Polemic), Jes Scholz (Ringier AG) en Pierre-Olivier Camus (Google).

friends-of-search-17
friends-of-search-17