Nieuws07.03.2016

De DC Daily van 7 maart 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 7 maart 2016.

Nederland stemt massaal op niks

Als je vandaag de dag op social media kijkt, lijkt het wel alsof iedereen betrokken wil zijn bij de Nederlandse politiek, maar hoe betrokken zijn wij Nederlanders nu echt? Sacha Harland gaat de straat op om te testen of Nederlanders écht betrokken zijn bij de Nederlandse politiek, of dat iedereen maar een beetje doet alsof.

McDonald’s lanceert pyjama’s

In Australië kun je bij McDonald’s vanaf nu de hele dag ontbijten en om dat te vieren lanceert McDonald’s een speciale pyjama-lijn. De collectie bestaat uit een gestreepte jurk, een t-shirt en een broek. Met natuurlijk het volledige ontbijtaanbod van McDonald’s. De collectie werd slechts in een oplage van 300 stuks verkocht in Australië en was binnen no time uitverkocht.

mcdonalds-pyjama
mcdonalds-pyjama

Van Gerwen wint UK Open

Darter Michael van Gerwen won gisteren, evenals vorig jaar, de UK Open. In een herhaling van de finale van vorig jaar versloeg hij opnieuw Peter Wright. Van Gerwen imponeerde met 4 finishes van 170 en een negendarter. En zo’n negendarter moet je natuurlijk wel even terug kijken met commentaar van de BBC.

Kim heeft even aandacht nodig

Wat doe je als je Kim Kardashian bent en alle aandacht gaat de laatste tijd uit naar je zusjes. Dan plaats je even een naaktfoto op Instagram, gewoon voor de LOL.

Supercell: 100 miljoen dagelijkse gamers

Supercell, de maker van ondermeer het populaire Clash of Clans, heeft vandaag bekendgemaakt dat er dagelijks meer dan 100 miljoen gebruikers zijn, verspreid over ieder land ter wereld (behalve Tuvalu), die de 4 mobiele games van Supercell spelen.

Morgan Freeman geeft dramatische twist aan ‘Love Yourself’ van Justin Bieber

Vanity Fair plaatste een video waarbij Morgan Freeman op dramatische wijze de tekst van het liedje ‘Love Yourself’ van Justin Bieber voorleest. Deze video moet je zien, bekijk hem hier!

morgan-freeman-justin-bieber
morgan-freeman-justin-bieber