Nieuws04.11.2016

De DC Daily van 4 november 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 4 november 2016.

Trailer Wonder Woman

DC lanceerde gisteren de trailer van Wonder Woman, de film die verdergaat waar Batman vs. Superman eindigde. 2 juni 2017 kunnen we de film pas gaan bewonderen, maar de trailer belooft veel goeds. Check hem hieronder!

Nieuwe trailer Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events

In oktober kregen we al een trailer te zien van de nieuwe Netflix-serie Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events. Alleen in die trailer zagen we nog niks van de acteurs. Daar is nu verandering in gekomen, want nu zien we Neil Patrick Harris (Barney uit How I Met Your Mother) als Count Olaf, behoorlijk creepy als je het ons vraagt. De serie is vanaf 13 januari te zien op Netflix.

Stoomboot van Sinterklaas kopen?

Pakjesboot 13, de reserve-stoomboot van Sinterklaas komt deze week onder de hamer bij veilinghuis Catawiki. Wie mee wil bieden moet echter diep in de buidel tasten. De verwachte opbrengst is namelijk ruim 1 miljoen euro. Pakjesboot 13 is de officiële reserveboot van Sinterklaas en werd onder andere in 1993 gebruikt tijdens de nationale intocht in Ravenstein (Brabant) toen Pakjesboot 12, die normaal wordt gebruikt, met zijn lange stoompijp niet onder de spoorbrug door kon.

stoomboot
stoomboot

BBC maakt documentaire over laatste vijf jaar van David Bowie

BBC maakt een documentaire over de laatste vijf jaar van het leven van David Bowie, die begin dit jaar overleed. De documentaire gaat David Bowie: The Last Five Years heten en wordt in januari 2017 uitgezonden. Bowie overleed op 11 januari 2016 op 69-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

Photoshop skills: zo verwijder je een fietswiel

Er zijn talloze Photoshop-tutorials te vinden op YouTube, zo ook onderstaande tutorial. In een paar handige stappen leer je hoe je het wiel van een fiets uit een afbeelding verwijdert. En dan gebeurt er iets hilarisch. Check de video hier!

photoshop-skills-item-verwijderen
photoshop-skills-item-verwijderen

8 dingen die je nog niet wist over vliegtuigen

Omdat het het vrijwel onmogelijk is om alles te weten over moderne vliegtuigen, hebben we 8 leuke feiten voor je op een rij gezet. 8 dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over vliegtuigen. Wist je bijvoorbeeld al waarom de lichten altijd uitgaan tijdens de stijging en landing? Of waarom dat er geen veiligste stoel bestaat? Lees alle dingen hier.

vliegtuig-1
vliegtuig-1