Nieuws28.03.2017

De DC Daily van 28 maart 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 28 maart 2017.

RTL stopt per direct met Dr. Phil

De dagprogrammering van RTL is compleet veranderd. Opvallend is dat de talkshow van de Amerikaanse Dr. Phil per direct van de buis is gehaald. De psycholoog is daardoor niet meer te zien op de Nederlandse televisie. De twee gaten die nu in de ochtend en middag vallen zullen opgevuld worden met herhalingen van andere programma’s zoals RTL Boulevard en RTL Live. RTL geeft geen duidelijke reden voor deze keuze.

Drake komt voor derde keer niet opdagen

Drake heeft het flink verbrast bij zijn Nederlandse fans. Hij kwam voor de derde keer niet opdagen bij een concert dat gehouden zou worden in de Ziggo Dome. De reacties van zijn fans liegen er niet om.

Nieuwe trailer Spider-Man: Homecoming

Marvel heeft weer een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende Spider-Man film: Homecoming. In Captain America: Civil War zagen we Spider-Man al zijn opwachting maken. En duidelijk is dat Peter Parker echt graag een Avenger wil zijn. Maar daar is Tony “Iron Man” Stark het nog niet helemaal mee eens. “If you’re nothing without the suit, then you shouldn’t have it.

Spotify Head of Shows & Editorial Nederland

Spotify heeft Wilbert Mutsaers aangesteld als Head of Shows & Editorial Nederland, hij zal op 18 april van start gaan. Hij brengt een enorme ervaring en expertise uit de muziekindustrie mee. Mutsaers is al sinds 1995 actief in de industrie en was in zijn vorige rol CEO van MOJO/Live Nation. In de jaren daarvoor was hij onder andere werkzaam als zendermanager van NPO 3FM, NPO Radio 6 en FunX. Mutsaers bekleedde ook functies als Creative & Marketing Director bij Universal Music en Marketing Manager & Head of A&R bij Sony Music.

meest-populaire-artiesten-spotify-2016
meest-populaire-artiesten-spotify-2016

Word jij de opvolger van Max Verstappen?

Bestuur de Catcher Car tijdens de Wings for Life World Run op 7 mei in Breda. Check de Catcher Car vacature. De Wings for Life World Run is niet zomaar een hardloopevenement. Tijdens deze run rennen honderdduizenden deelnemers wereldwijd op exact hetzelfde moment voor degenen die dat niet kunnen: mensen met een dwarslaesie.