Nieuws28.07.2016

De DC Daily van 28 juli 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 28 juli 2016.

Feitje van de dag

Zuck komt vandaag met het feitje van de dag: Facebook heeft net zoveel gebruikers op dit moment (1,7 miljard) als mensen die 100 jaar geleden op aarde woonden. Think about that…

Sterke winst voor Facebook in het tweede kwartaal

Facebook heeft de winst in het afgelopen kwartaal zien verdrievoudigen ten opzichte van vorig jaar. De winst steeg naar ruim 2 miljard dollar en vorig jaar was dat nog 719 miljoen dollar. De omzet was 6,4 miljard dollar. Het merendeel van de omzet is afkomstig uit advertenties. Facebook wordt dagelijks bezocht door 1,13 miljard mensen.

facebook-12
facebook-12

Voorverkoop van de Moto Guzzi MGX-21 Flying Fortress

De aftrap is gegeven voor de online voorverkoop van de meest exclusieve Moto Guzzi. Early adopters die vóór 7 augustus hun handtekening onder het koopcontract van de Moto Guzzi MGX-21 zetten, kunnen in ieder geval veel voordelen verwachten. Check hier meer foto’s van het exclusieve model met de kleine batwing kuip!

moto-guzzi-1
moto-guzzi-1

Bizar: duizenden Pokémon Go-spelers blokkeren weg in Sydney

Waar je ook kijkt op straat, je ziet overal mensen Pokémon Go spelen. Hoe je ze herkent? Aan de externe oplader die in hun broekzak verstopt zit en aan de voorovergebogen hoofden, terwijl ze lukraak verschillende kanten oplopen. In Sydney zat blijkbaar een hele bijzondere Pokémon verstopt, want duizenden mensen gingen er op af.

Jason Bourne vandaag in de bioscoop

Matt Damon is terug als Jason Bourne in de gelijknamige film! In Jason Bourne keert de voormalig, meest dodelijke agent van de CIA, Jason Bourne terug vanuit de anonimiteit. Heb jij je tickets al besteld? Om alvast in de mood te komen, kun je hieronder de trailer nog een keer bekijken!

‘Samsung Gear S3 wordt in september onthuld’

De Samsung Gear S3 zal vermoedelijk tijdens de techbeurs IFA in september onthuld worden. De smartwatch zal net als de S2 een draairing krijgen. De ring wordt gebruikt om door menu’s te navigeren.

<em>De platina variant van de Gear S2 Classic<\/em>.
De platina variant van de Gear S2 Classic.