Nieuws17.12.2015

De DC Daily van 17 december 2015


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 17 december 2015.

Uber bestellen vanuit Facebook Messenger

Uber wil niet alleen fysiek aanwezig zijn in iedere stad, maar ook in jouw digitale leven. Daarom komt de dienst nu beschikbaar via Facebook Messenger.

Het is niet enkel een link die Facebook gebruikers aanmoedigt om een Uber te bestellen, maar echt gewoon een manier om een Uber te bellen zonder dat je de App hoeft te openen.

ING al bezig met ondersteuning Apple Pay

ING komt als eerste bank naar buiten met plannen om op korte termijn Apple Pay te gaan ondersteunen. Zo valt te lezen in onderstaande tweet. De bank is een voorloper als het aankomt op nieuwe ontwikkelingen. En de ondersteuning van Apple Pay bewijst dit wederom.

Ridley Scott werkt aan Super Bowl commercial

LG Electronics kondigde vandaag de allereerste Super Bowl commercial aan, eentje die geproduceerd zal worden door Ridley Scott’s productie maatschappij RSA Films. Jake Scott neemt de directie in handen om de alom geprezen OLED TV technologie te presenteren.

De Super Bowl commercial laat zien dat het bedrijf altijd op zoek is naar nieuwe technologieën en maakt een statement door te laten zien dat de OLED TV niet zomaar een nieuwe TV is, maar een heel nieuw tijdperk inluidt in de televisie technologie.

OLED-Superbowl-PR_1
OLED-Superbowl-PR_1

Warmste 17 december ooit

Vond jij het ook zo warm vanochtend toen je de deur uit ging? Dat kan goed kloppen, want vandaag loopt het kwik op naar bijna 16 graden. In het Limburgse Ell was het rond 12.20 uur 15,5 graden en dat is een record! Er zijn nog meer warmterecords in de maak, want misschien wordt deze december wel de warmste decembermaand ooit.

Ontroerende reclame Johnnie Walker

Twee Duitse studenten maakten deze tranentrekkende reclame voor Johnnie Walker. De reclame werd super professioneel opgenomen in het Schotse landschap. De acteurs leveren een sterk staaltje acteerwerk en de video is nu al ruim twee miljoen keer bekeken op YouTube. Let op: een zakdoekje is niet overbodig!

De best bekeken YouTube Ad van 2015: Revenge

YouTube heeft de top 10 best bekeken YouTube Ads van 2015 bekendgemaakt. Deze top 10 was samen goed voor meer dan 450 miljoen views, waarvan tweederde via mobiel.

Op nummer 1 staat de Super Bowl Commercial van de mobiele game Clash of Clans, met Liam Neeson in de hoofdrol. Goed voor ruim 89 miljoen views.