Mobile28.11.2016

Dit is de iPhone generatie


In september kwam de iPhone 7 uit en dat was al de 15e editie! Nu er al zo veel zijn uitgekomen is het goed om ze eens allemaal op een rijtje te zetten.

eerste iPhone
eerste iPhone

iPhone

De eerste editie, genaamd ‘iPhone’ was een revolutie. Deze telefoon was namelijk de eerste telefoon die voor een groot publiek werd gemaakt. De uitgave van dit mobieltje was in juni 2007 en dat was een jaar waarin eigenlijk alleen nog maar early adopters een smartphone hadden. Maar door deze iPhone werd daar gauw verandering in gebracht. De eerste smartphone woog 135 gram en het scherm was 3,5 inch. Wat kon je er allemaal mee? Je kon bellen, SMS’en, foto’s maken (2 megapixel), foto’s bekijken, mailen, maps gebruiken en surfen op internet (safari). Je kon ook al op wi-fi. Het geheugen was hier bij 4, 8 of 16 GB. De batterij kon 8 uur mee wanneer je hem in gebruik had.

3g en 3gs
3g en 3gs

iPhone 3G

De versie die hierop volgde was het toestel wat 3G-dataverbinding had. In juli 2008 probeerde Apple hiermee ook iets aan de bedrijvenmarkt te doen. Zo kon je bijvoorbeeld pushmail ontvangen. Android bracht ook zijn eerste toestellen uit maar die deden tekort aan deze editie van Apple. Deze telefoon had meer opslag, namelijk 8 of 16 GB en het toestel woog 133 gram. Naast SMS-en kon je ook MMS-en. De batterij kon 10 uur mee wanneer je hem in gebruik had en het scherm was weer 3,5 inch.

iPhone 3Gs

In juni 2009 kwam de iPhone 3Gs uit, het vervolg op de 3G. Dit toestel was qua design niet veranderd en daar was veel geklaag over. Maar uiteindelijk is dit toestel massaal verkocht en is Apple tot het publiek doorgedrongen met dit toestel. Nieuwe specificaties waren spotlicht en notificaties. Je kon met dit toestel kiezen van een opslag van 8, 16 of 32 GB en het toestel woog 135 gram. De camera was verbeterd: het had 3,15 megapixel én je kon er video’s mee maken. Het mobieltje ging nu 12 uur mee wanneer je hem in gebruik had. Het scherm was weer 3,5 inch.

iPhone 4
iPhone 4

iPhone 4

In juni 2010 kwam de iPhone 4 uit. Dit was een nieuwe revolutie voor de iPhone. Het design bestond namelijk uit glas en metaal in plaats van plastic. Het toestel bevatte super veel nieuwe functies zoals FaceTime en een veel betere gebruikerservaring. Opslag was weer 8, 16 of 32 GB. Het toestel woog 137 gram. Een goed punt was ook de camera: deze functioneerde nu met 5 megapixel en had ook een flitser. Het mobieltje ging 14 uur mee wanneer je hem in gebruik had. Het scherm was 3,5 inch.

iPhone 4s

In oktober 2011 kwam de iPhone 4s uit, het vervolg van de versie ervoor. Het design was eigenlijk hetzelfde als de eerdere viersie, maar de specificaties waren beter dan voorheen. Nieuwe specificaties waren bijvoorbeeld iCloud, Siri en het draadloos activeren van je telefoon. Bij de vorige toestellen moest je namelijk je iPhone activeren via je PC om hem aan de praat te krijgen. De opslag van de telefoon was uitgebreid met een 64 GB variant, waardoor je nu tussen 4 opslagkeuzes kon kiezen. Het toestel woog 140 gram en de camera was sterk verbeterd waardoor de camera nu 8 megapixel was. Het mobieltje ging 14 uur mee wanneer in gebruik. Het scherm was 3,5 inch.

iPhone 5 5c en iPhone 5s
iPhone 5 5c en iPhone 5s

iPhone 5

In september 2012 kwam de iPhone 5 uit. Er waren klachten vanuit de consument omdat ze vonden dat het design te weinig verandering had. Wat wel als eerste opviel is dat het scherm 4 inch was vergeleken met de 3,5 inch die normaal werd gehanteerd. Een andere grote verandering is dat deze variant een stuk lichter was. 114 gram in tegenstelling tot de ongeveer 135 gram in het verleden. De camera is hetzelfde gebleven maar heeft wel een HD functie gekregen. De opslagkeuze van 8 GB is weggehaald dus een consument kon alleen nog 16, 32 en 64 GB kiezen. Het mobieltje ging 8 uur mee in gebruikte stand.

iPhone 5s

In september 2013 kwam de iPhone 5s uit. Een nieuwe specificatie was het Touch ID waarmee je jouw scherm kon ontgrendelen door middel van je vingerafdruk. Het toestel woog 112 gram, was 4 inch en er kon gekozen worden tussen 16, 32 en 64 GB. De camera is hetzelfde gebleven maar het toestel kan wel iets langer mee: 10 uur in gebruikte stand.

iPhone 5C

De iPhone 5C kwam ook in september 2013, tegelijkertijd met de S variant. Deze telefoon was iets goedkoper dan de S variant, dus toegankelijker voor het grotere publiek. Daarnaast was deze telefoon verkrijgbaar in 5 verschillende, vrolijke kleuren. Het toestel was 132 gram, was 4 inch en hier kwam de 8 GB variant weer terug. Bij de 5C kon je kiezen tussen 8, 16 en 32 GB. De camera bleef hier hetzelfde en het toestel ging 10 uur mee in gebruikte stand.

iPhone 6 (Plus)

In september 2014 kwam een nieuwe variant op de markt: de iPhone 6 (Plus). Deze variant had een scherm van 4,7 inch, wat dus een stuk groter was als zijn voorganger. De Plus heeft zelfs een 5,5 inch scherm. De toestellen zijn redelijk hetzelfde. Wat nieuw is, is dat de toestellen een NFC chip hebben gekregen. Hiermee kun je mobiele betalen doen via Apple Pay. De 6 weegt 129 en de Plus weegt 172 gram en ze zijn verkrijgbaar met een nieuwe opslag variant, namelijk 128 GB. De telefoons zijn verkrijgbaar in de varianten 16, 64 en 128 GB. De camera’s zijn uitgerust met 8 megapixels. Het verschil tussen de camera’s is dat de Plus een optische beeldstabilisator heet. Hierdoor worden foto’s scherper en komen er minder trillingen in video’s. De 6 gaat 14 uur mee in gebruikte stand en de Plus gaat 24 uur lang mee in gebruikte stand. Dat is aanzienlijk meer dan de vorige varianten.

iPhone 6s en 6s Plus

In September 2015 kwam nog een variant van de 6 uit: de 6s en de 6s Plus. Had je niet kunnen wachten tot de iPhone 7? Dan is de kans groot dat jij de 6s of 6s Plus nu hebt. Een grote verandering hierbij is de 3D-Touch display. Hiermee registreert de telefoon hoe hard de gebruiker het scherm indrukt. Daarmee komen weer verschillende mogelijkheden voor apps die bijvoorbeeld bij een harde druk naar het ene onderdeel springt van de app, en bij een zachte druk naar een ander onderdeel springt. De toestellen zijn weer 4,7 en 5,5 inch. Deze serie heeft meerdere opties met opslag, namelijk 16, 32, 64 en 128. 32GB is hier dus weer terug gekomen. De 6s weegt 143 gram en de 6s Plus weegt 192 gram. Naast deze veranderingen is de camera ook aanzienlijk verbeterd. De camera is in pla ats van 8 megapixel naar 12 megapixel gegaan. De toestellen gaan net als zijn voorganger 14 en 24 uur mee in gebruikte stand.

SE
SE

iPhone SE

In maart 2016 werd de SE geïntroduceerd. SE staat voor Special Edition. Dit is de goedkoopste variant van de iPhone familie. Het toestel weegt 113 gram en heeft een 4 inch scherm. Je hebt de keuze bij dit toestel voor 2 geheugen varianten: 16 en 64 GB. De camera is hetzelfde gebleven als zijn voorganger, namelijk 12 megapixel. Het toestel gaat 14 uur mee in gebruikte stand.

iphone-7
iphone-7

iPhone 7 (Plus)

De nieuwste en ook de laatste variant tot nu toe is de iPhone 7 en 7 Plus. Deze varianten zijn in september 2016 uitgekomen. Hierbij zijn er een aantal grote veranderingen. De 3,5mm ingang voor koptelefoons is verwijderd. Hiermee maakt Apple een statement: alles wordt draadloos, zo ook onze telefoons. Naast de verwijdering van de 3,5mm jack is de homebutton ook verwijderd van het design. Het toestel werkt nu alleen op vinger bewegingen. En de laatste belangrijke verandering is dat het een waterdichte telefoon is geworden. De 7 weegt 138 gram en de Plus weegt 188 gram. Een nieuwe opslag variant is hier weer verkrijgbaar, namelijk 256 GB. Je kunt nu kiezen tussen 32, 128 en 256 GB bij beide varianten. De schermen zijn wel weer 4,7 en 5,5 inch gebleven. De camera is ten opzichte van de vorige toestellen weer verbeterd, vooral bij de Plus variant. Deze heeft namelijk een dubbele lens waarmee je veel betere kwaliteitsfoto’s maakt en waarmee je beter kan filmen. Zo kun je bijvoorbeeld inzoomen terwijl er niks van de kwaliteit afgaat. De 7 gaat 14 uur mee in gebruikte stand en de Plus gaat 21 uur mee in gebruikte stand.

Dit waren alle iPhones die tot nu toe zijn uitgebracht: maar liefst 15 varianten. Welke heb jij allemaal al gehad of welke zou je graag nog willen hebben? Of wacht je liever tot er weer een nieuwe variant uitkomt?

Verder lezen over Apple

Dit zijn de beste muziekalbums ooit gemaakt, volgens Apple

The Miseducation of Lauryn Hill? My Beautiful Dark Twisted Fantasy van Kanye? Thriller van MJ? Dit zijn de beste albums ooit, volgens Apple.

Entertainment22.05.2024

Dit zijn de beste muziekalbums ooit gemaakt, volgens Apple

Apple fikst fotoprobleem en doet alsof er niks aan de hand is

Goed nieuws en slecht nieuws: het goede nieuws is dat er een fix is verschenen voor mensen wiens iPhone of iPad verwijderde foto's toonde. Het slechte dat Apple geen uitleg heeft.

Mobile21.05.2024

Apple fikst fotoprobleem en doet alsof er niks aan de hand is

iPhone gaat helpen tegen wagenziekte

Wagenziekte is heel vervelend, zeker wanneer je een lange rit naar je vakantiebestemming hebt. Apple gaat er iets aan doen om te helpen je autorit wat prettiger te maken.

Mobile17.05.2024

iPhone gaat helpen tegen wagenziekte

iPhone-probleem zorgt dat weggegooide foto’s van jaren geleden terug zijn

Heb je foto's jaren geleden weggegooid, verschijnen ze doodleuk weer op je iPhone. Het gebeurt momenteel bij diverse gebruikers.

Mobile16.05.2024

iPhone-probleem zorgt dat weggegooide foto’s van jaren geleden terug zijn

App Store onderschept meer dan 7 miljard dollar aan mogelijk frauduleuze transacties

Cybercrime15.05.2024

App Store onderschept meer dan 7 miljard dollar aan mogelijk frauduleuze transacties

En dat in slechts 4 jaar tijd
Apple: ‘Sorry voor onze smakeloze reclamespot voor de iPad’

Apple biedt zijn excuses aan, zegt dat het de plank heeft misgeslagen, maar het laat zijn controversiële reclame wel staan. 

Gadgets10.05.2024

Apple: ‘Sorry voor onze smakeloze reclamespot voor de iPad’

Apple toont een geheel vernieuwde iPad-lineup

Apple heeft vandaag, zoals verwacht, zijn nieuwe iPads gepresenteerd. De iPad Pro (met M4-chip) is een krachtig nieuw model verkrijgbaar in zilver en spacezwart, en die komt in 2 formaten: een lekker ruim 13‑inch model of het wat meer handzame 11‑inch model.

Gadgets07.05.2024

Apple toont een geheel vernieuwde iPad-lineup

Nieuwe Pro's & Air's
Een verbeterde Siri en meer AI-plannen van Apple

Iedereen doet wel iets met AI, maar Apple is er wat stiller over. Toch belooft dat er wel aan te komen, namelijk later dit jaar.

Mobile06.05.2024

Een verbeterde Siri en meer AI-plannen van Apple

Verder lezen over iPhone

Apple fikst fotoprobleem en doet alsof er niks aan de hand is

Goed nieuws en slecht nieuws: het goede nieuws is dat er een fix is verschenen voor mensen wiens iPhone of iPad verwijderde foto's toonde. Het slechte dat Apple geen uitleg heeft.

Mobile21.05.2024

Apple fikst fotoprobleem en doet alsof er niks aan de hand is

iPhone gaat helpen tegen wagenziekte

Wagenziekte is heel vervelend, zeker wanneer je een lange rit naar je vakantiebestemming hebt. Apple gaat er iets aan doen om te helpen je autorit wat prettiger te maken.

Mobile17.05.2024

iPhone gaat helpen tegen wagenziekte

iPhone-probleem zorgt dat weggegooide foto’s van jaren geleden terug zijn

Heb je foto's jaren geleden weggegooid, verschijnen ze doodleuk weer op je iPhone. Het gebeurt momenteel bij diverse gebruikers.

Mobile16.05.2024

iPhone-probleem zorgt dat weggegooide foto’s van jaren geleden terug zijn

Zo koop je van je vakantiegeld een telefoon én ga je op reis

Het is weer de maand waarin bij veel mensen het vakantiegeld wordt gestort. Sommigen stellen het aanschaffen van een nieuwe gadget er speciaal voor uit, anderen gebruiken het waar het voor bedoeld is: vakantie. Waarom die twee niet verenigen?

Mobile15.05.2024

Zo koop je van je vakantiegeld een telefoon én ga je op reis

Een verbeterde Siri en meer AI-plannen van Apple

Iedereen doet wel iets met AI, maar Apple is er wat stiller over. Toch belooft dat er wel aan te komen, namelijk later dit jaar.

Mobile06.05.2024

Een verbeterde Siri en meer AI-plannen van Apple

Apple Maps ondersteunt in Nederland nu ook fietsroutes

Apple Maps biedt nu ondersteuning voor fietsroutes in Nederland. Zo kun je in het Nederlands te horen krijgen hoe je moet fietsen.

Mobile03.05.2024

Apple Maps ondersteunt in Nederland nu ook fietsroutes

Je kunt nu een game-emulator gebruiken op je iPhone

Apple staat het officieel toe om emulators in de App Store te zetten. Je kunt straks dus nog beter retro-gamen op je iPhone, al is er wel een voorwaarde die het wat minder eenvoudig maakt ze te vinden. Er mogen namelijk...

Gaming08.04.2024

Je kunt nu een game-emulator gebruiken op je iPhone

​Apple WWDC 2024 vindt plaats op 10 juni: AI komt eraan

Apple heeft zijn ontwikkelaarsconferentie WWDC 2024 gepland voor 10 juni. Je zou denken dat dat alleen voor ontwikkelaars is en verder niet zo boeiend, maar er komen juist veel aankondigingen vandaan voor het grote publi...

Technology27.03.2024

​Apple WWDC 2024 vindt plaats op 10 juni: AI komt eraan

Verder lezen over iPhone 4

iPhone 4 en 5 populair op Marktplaats

In aanloop naar de Nederlandse introductie van de iPhone 5 heeft Marktplaats de afgelopen weken een flinke verschuiving gezien in vraag en aanbod naar de iPhone 4(s) en ook de iPhone 5. De eerste stijging in unieke zoek...

Mobile28.09.2012

iPhone 4 en 5 populair op Marktplaats

iPhone 4 vs iPhone 4S [Infographic]

Apple kondigde gisteren, tot teleurstelling van velen, niet de iPhone 5 aan maar enkel de iPhone 4S. De eerder gister uitgelekte specs van de 4S bleken achteraf ook redelijk te kloppen. De Huffington Post heeft onderstaa...

Technology05.10.2011

iPhone 4 vs iPhone 4S [Infographic]

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2 [Infographic]

Veel mensen twijfelen of ze nou voor een iPhone 4 of een Samsung Galaxy S II moeten kiezen. Beide telefoons worden beschouwd als 'super-smartphones', in de onderstaande Infographic, gemaakt door Toptienmobiel, zien we...

Mobile01.06.2011

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2 [Infographic]

Is de witte iPhone 4 volgende week al beschikbaar?

Afgelopen vrijdag bevestigde Apple de komst van de witte iPhone 4. Bijna 10 maanden na de officiële lancering van de iPhone 4 is het hoge woord eruit: in de lente komt de witte versie. Maar we zitten al in de lente. App...

Technology18.04.2011

Is de witte iPhone 4 volgende week al beschikbaar?

Android, WinPho7, iPhone4… What Grills Faster?

Mobile23.11.2010

Android, WinPho7, iPhone4… What Grills Faster?

iPhone 4 eind november via KPN en Vodafone te koop

Het was al bekend dat KPN en Vodafone de iPhone 4 gaan verkopen nu de looptijd van de exclusiviteits-deal tussen Apple en T-Mobile is verlopen.Vanmorgen is dus bekend geworden dat 29 november voor beide providers de dat...

Technology02.11.2010

iPhone 4 eind november via KPN en Vodafone te koop

Glas iPhone4 breekt 82% vaker dan bij de 3gs

SquareTrade heeft meer dan 20.000 incidenten met de iPhone4 geanalyseerd en is erachter gekomen dat het brekende glas 82% vaker voorkomt vergeleken met de iPhone 3gs.In het rapport (PDF) is verder te lezen dat overall ge...

Technology13.10.2010

Glas iPhone4 breekt 82% vaker dan bij de 3gs

Volgt Glassgate de Antennagate op?

De gratis iPhone 4 bumper actie is zo goed als voorbij en dus laten we Antennagate achter ons. Maar volgens Ryan Block van gdgt.com heeft het iPhone engineering team opnieuw een grote ontwerpfout ontdekt die tot een volg...

Technology09.10.2010

Volgt Glassgate de Antennagate op?

Verder lezen over iPhone 5

Maak je nog gebruik van een iPhone 5? Update dan snel naar de nieuwste iOS-versie!

De iPhone 5 was een populair model en hoewel we inmiddels al toe zijn aan de iPhone 11, wordt het toestel toch nog door kleine groep gebruikt. Apple komt nu met de waarschuwing dat wie geen recente iOS-update op de telef...

Mobile28.10.2019

Maak je nog gebruik van een iPhone 5? Update dan snel naar de nieuwste iOS-versie!

Toestel wordt anders onbruikbaar
iPhone 5C dient als kogelwerend vest

De iPhone 5C heeft het leven van een man gered in Cheshire. Een 25-jarige man werd op straat neergeschoten door een bende tieners. Het geluk wat hij had is dat zijn groene iPhone 5C in zijn borstzak zat, precies waar de...

Technology25.05.2015

iPhone 5C dient als kogelwerend vest

Smartphone redde het leven van een argeloze burger
Zo maak je een professionele film met een iPhone 5S

Op dit moment vindt het Sundance Filmfestival plaats in Utah. Eén van de films die tijdens het festival vertoond wordt is de film 'Tangerine'. Deze film is niet alleen bijzonder omdat het onderwerp erg gewaagd is voor...

Entertainment28.01.2015

Zo maak je een professionele film met een iPhone 5S

De iPhone 6 moet een succes worden voor Apple

Apple is de meest succesvolle tech company in de wereld, en dat heeft vooral te maken met met het succes van de iPhone en de iPad. Beide producten hebben het bedrijf bovenaan de lijst van tech bedrijven geplaatst. Wie...

Mobile15.08.2014

De iPhone 6 moet een succes worden voor Apple

Wall huggers, Samsung drijft de spot met iPhone bezitters

Confessions of a blogger. Hoe vaak moet jij je iPhone opladen? Uhhh te vaak en met mij nog hele volksstammen die een iPhone bezitten. De iPhone 5 was een nightmare. Met de 5S gaat het iets beter maar durf geen highres fo...

Mobile14.08.2014

Wall huggers, Samsung drijft de spot met iPhone bezitters

Kerst met Apple

Pubers..... In veel gevallen is naast het zitten op de rug, het tonen van desintresse voor "whatever" een van de dagelijkse symptomen van pubergedrag. Zo lijkt het ook in deze commercial van Apple.

Technology18.12.2013

Kerst met Apple

Goedkope iPhone mogelijk iPhone 5C

De geruchtenmolen rond de verwachte goedkope en plastic versie van de iPhone draait op volle toeren. Inmiddels gaan er foto's rond van een plastic iPhone-verpakking waarop iPhone 5C te lezen valt. Volgens Apple-volgers z...

Technology29.07.2013

Goedkope iPhone mogelijk iPhone 5C

‘Apple komt binnenkort met inruilprogramma voor de iPhone’

Verschillende bronnen wisten aan Bloomberg te melden dat Apple binnenkort met een speciaal inruilprogramma komt. Dit programma houdt in dat klanten van de Apple Store de mogelijkheid zullen krijgen om oudere iPhone-model...

Technology07.06.2013

‘Apple komt binnenkort met inruilprogramma voor de iPhone’

Verder lezen over iPhone 6

iPhone Photography Awards 2017: dit zijn de winnaars!

De iPhone Photography Awards is een onafhankelijke prijsuitreiking die de creativiteit van de iPhone-gebruikers viert sinds de allereerste iPhone gebruikers wereldwijd geïnspireerd raakten. Dit jaar zijn de winnende iP...

Mobile28.06.2017

iPhone Photography Awards 2017: dit zijn de winnaars!

Apple kan ’touch disease’ niet blijven negeren

Samsung ligt flink onder vuur door alle problemen rondom de Galaxy Note 7. Maar ook Apple heeft weer een issue dat langzaamaan uit de hand begint te lopen. Touch disease Er zijn een heel aantal gebruikers van de iPhone...

Mobile10.10.2016

Apple kan ’touch disease’ niet blijven negeren

Deze 4 dingen kun je beter niet doen met je iPhone 6S

Eerder schreef ik al een artikel over 5 dingen die je beter niet met je iPhone 6S kunt doen. Maar we zijn weer een tijdje verder en dat betekent dat er ook weer een heleboel filmpjes op YouTube verschenen zijn van mallot...

Mobile13.11.2015

Deze 4 dingen kun je beter niet doen met je iPhone 6S

iPhone helpt Samsung aan winst

Vandaag maakte Samsung haar kwartaalcijfers bekend. Het zijn absoluut cijfers die er mogen zijn. De totale kwartaalomzet van het concern kwam uit op 41,40 miljard euro, met een winst van een slordige 5,85 miljard euro!...

Mobile29.10.2015

iPhone helpt Samsung aan winst

5 dingen die je beter niet met je iPhone 6s kunt doen

Op YouTube zie je de gekste dingen gebeuren met splinternieuwe iPhones en andere producten van Apple. Vooral YouTuber TechRax kan er wat van en experimenteert wat af met elektronische apparaten. Zo maakte hij een gouden...

Gadgets15.10.2015

5 dingen die je beter niet met je iPhone 6s kunt doen

Met deze iPhone-lenzen kun je virtual reality video’s maken

Er is weer een te gekke Kickstarter campagne gelanceerd: met de twee fisheye-lenzen van SHOT kun je virtual reality video's en 360-graden-foto's maken. De lenzen kun je gebruiken op de iPhone 6, 6 Plus en de iPhone 6S ....

Gadgets05.10.2015

Met deze iPhone-lenzen kun je virtual reality video’s maken

Dit kun je met Apple’s nieuwe 3D Touch

Vorige week vrijdag gingen de eerste iPhone 6s en iPhones 6s Plus toestellen over de toonbank. De grootste vernieuwing is misschien wel 3D Touch. Deze functie introduceert namelijk een nieuwe manier waarop je jouw iPhone...

Mobile02.10.2015

Dit kun je met Apple’s nieuwe 3D Touch

iPhone 6S versus UFC-vechter [video]

Sinds vorige week zijn de nieuwe iPhones beschikbaar. En binnen een week tijd is de duurzaamheid van de nieuwste Apple devices al op alle manieren getest. We hebben al een buigtest voorbij zien komen, een droptest, en ee...

Video01.10.2015

iPhone 6S versus UFC-vechter [video]

Verder lezen over iPhone 7

Franse regisseur maakt complete film met een iPhone 7 Plus

Kun je een complete, goed uitziende en hoge kwaliteit film maken met een mobiele telefoon? Ja, dat kan, want dat is wat de Franse regisseur en filmmaker Michel Gondry heeft gedaan. De korte film Détour is een zogenaamde...

Video06.07.2017

Franse regisseur maakt complete film met een iPhone 7 Plus

iPhone Photography Awards 2017: dit zijn de winnaars!

De iPhone Photography Awards is een onafhankelijke prijsuitreiking die de creativiteit van de iPhone-gebruikers viert sinds de allereerste iPhone gebruikers wereldwijd geïnspireerd raakten. Dit jaar zijn de winnende iP...

Mobile28.06.2017

iPhone Photography Awards 2017: dit zijn de winnaars!

Apple zet iPhone camera-lessen online om je te helpen

Apple denkt dat je niet genoeg uit de camera van je iPhone haalt. Om je daarmee te helpen hebben ze op YouTube een lespakket gezet met een aantal video's die je laten zien hoe je de instellingen op je smartphone het best...

Mobile12.05.2017

Apple zet iPhone camera-lessen online om je te helpen

Apple komt met rode iPhone 7 en je kunt hem nu kopen

Je hebt het misschien niet gemerkt maar vanochtend was de Apple Store urenlang offline. Apple doet dit vaker wanneer zij nieuwe producten toevoegen. De afgelopen weken kwamen er al heel wat geruchten voorbij op social me...

Mobile21.03.2017

Apple komt met rode iPhone 7 en je kunt hem nu kopen

DC Deals: dé kabel die je moet hebben voor een iPhone 7

Je hebt een iPhone 7 aangeschaft maar bent tegelijkertijd wel tegen een issue aangelopen: je kunt je Apple-oortjes niet meer in je iPhone pluggen en deze tegelijkertijd opladen. En aangezien je die AirPods en andere draa...

Gadgets09.03.2017

DC Deals: dé kabel die je moet hebben voor een iPhone 7

Moment komt met cameralens en battery pack in één voor iPhone 7

Er zijn inmiddels genoeg fotografen die niets meer nodig hebben dan hun telefoon. De iPhone 7 en 7+ zijn populaire keuzes daarvoor, zeker omdat veel van de extra lenzen voor die telefoons gemaakt worden en omdat de kwali...

Gadgets09.02.2017

Moment komt met cameralens en battery pack in één voor iPhone 7

Apple verrast iedereen met weer een iPhone-verkooprecord

Tja, zo zie je maar weer dat je analisten ook niet altijd moet geloven: Apple maakte de cijfers bekend en geheel tegen elke verwachting in blijkt nu dat het laatste kwartaal van vorig jaar voor Apple het succesvolste ooi...

Technology01.02.2017

Apple verrast iedereen met weer een iPhone-verkooprecord

meest succesvolle kwartaal ooit
Met Lenzo wordt onderwaterfoto’s maken pas echt leuk (en makkelijk)

Er is weer een leuke, nieuwe campagne opgedoken op Kickstarter: Lenzo. Het is een onderwatercamera voor je iPhone. Nee? Nog niet enthousiast? Begrijpelijk, want een waterproof hoesje voor een telefoon is echt niet spanne...

Gadgets28.01.2017

Met Lenzo wordt onderwaterfoto’s maken pas echt leuk (en makkelijk)