Marketing03.01.2006

Maak je eigen voetbalkaartje


1136276961voetbalkaartjes.jpg
1136276961voetbalkaartjes.jpg

Supermarktketen Plus komt met een leuke actie voor voetbalfans. Vanaf vandaag t/m 11 maart kunnen klanten sparen voor voetbalplaatjes en kaarten voor wedstrijden in de eredivisie.

Het idee komt van internetcommunicatiebureau Rhinofly uit Utrecht (hey Frank ;-)) welke een website ontwikkeld hebben waar bezoekers eigen gepersonaliseerde voetbalkaartjes kunnen maken .

Door een eigen gemaakte foto te selecteren of een foto te maken met een webcam kunnen bezoekers van de website gepersonaliseerde voetbalkaartjes samenstellen. De kaartjes kunnen vervolgens worden afgedrukt en in een album worden geplakt. Zo is het mogelijk om je eigen team samen te stellen of een zelf samengesteld voetbalkaartje tussen de andere voetbalkaartjes te plakken

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.