Marketing18.05.2008

De Hema zoekt een nieuwe fluit


de-hema-zoekt-een-nieuwe-fluit.jpg
de-hema-zoekt-een-nieuwe-fluit.jpg

De HEMA is aan het vernieuwen. Met o.a. een nieuw logo nieuwe kleuren en een nieuwe website. Dus vinden ze dat het ook wel eens tijd wordt voor een nieuw geluid voor de aloude HEMA-fluit. Daarom roepen ze nu iedereen op om met een eigen geluid te komen.

Helmaal nieuw mag het het niet zijn want ze willen wel het hetzelfde deuntje houden, alleen dan in een andere uitvoering. Je mag het met een neusfluit doen. Of met pannendeksels. Of fluitketels. Fietsbellen. Bloempotten. Cirkelzagen. Rendieren. Wat je maar kunt bedenken.

Meedoen is eenvoudig. Maak een filmpje van jouw vertolking van de HEMA-fluit, maximaal 100 Mb, en load het up. Het kan even duren voordat je filmpje daadwerkelijk op de site staat. En dan vooral zorgen dat op je filmpje gaat stemmen natuurlijk.

De tien beste HEMA “fluiten” strijden tijdens het Grote Fluitconcert om de eerste prijs. In het HEMA filiaal aan de Nieuwendijk in Amsterdam wordt op 5 juni, onder leiding van een deskundige jury, het beste Nieuwe Geluid Voor De HEMA Fluit gekozen.

De winnaar gaat naar huis met de felbegeerde Gouden Fluitketel. Bovendien wordt zijn of haar geluid een week lang gedraaid in een aantal HEMA-filialen. Daarnaast krijgt de winnaar € 350 om concertkaartjes en festivaltickets te kopen. De negen verliezende finalisten gaan naar huis met een HEMA-cursus naar keuze, Gitaar voor beginners, Keyboard voor beginners of Zo word ik DJ.

Check hier het origineel en de nodige “spontane” variaties.