Gaming03.06.2017

Need for Speed is terug!


Vanaf 10 november kunnen we het virtuele wegdek weer onveilig maken

Er zijn van die franchises die nooit echt weg gaan. Soms hebben ze een dipje, maar het is zeker dat ze terug komen. Zo is dat natuurlijk ook met de Need for Speed serie. Electronic Arts heeft de nieuwe telg, getiteld Payback aangekondigd. De game komt uit op 10 november op PC, PS4 en Xbox One.

Volgens de uitgever speelt Payback zich af in de onderwereld van Fortune Valley. “Spelers besturen drie unieke personages die het gezamenlijk tegen een criminele bende, genaamd The House opnemen”, aldus een zegsman van Electronic Arts

Need for Speed Payback zal een bijzonder grote collectie aan auto’s bevatten en zal de game zich focussen op intense races en achtervolgingen in een open wereld.

als je de game pre-ordert krijg je vijf unieke wagens meegeleverd. Dit zijn de Nissan 350Z 2008, Chevrolet Camaro SS 1967, Dodge Charger R/T 1969, Ford F-150 Raptor 2016 en de Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016. Mocht je zelfs zo ver willen gaan om de deluxe editie te kopen dan kun je vanaf drie dagen voor de officiële release al beginnen met spelen. Demo’s zullen beschikbaar komen voor EA-Access en Origins leden vanaf 2 november.

Robin Sprokkereef

Robin speelt alles wat los en vast zit zo lang hij zich kan herinneren. Heeft een passie voor PC's, motors en reizen