Team Jumbo-Visma gaat fietsen met hoofdtelefoons van Philips

Team Jumbo-Visma gaat fietsen met hoofdtelefoons van Philips

Vorig artikel Volgend artikel

Team Jumbo-Visma, een oer-Hollands topsportteam met een van de beste wielerploegen ter wereld en een professioneel schaatsteam gaat samenwerken Philips TV & Sound. Dat maakt het bedrijf achter Philips TV & Sound, TP Vision bekend.

De samenwerking ondersteunt de ambitie van Philips Sound om het toonaangevende merk te willen worden voor premium sporthoofdtelefoons. Als onderdeel van de samenwerking zullen 60 atleten uit Team Jumbo-Visma zowel bestaande Philips Sound-sporthoofdtelefoons testen als meedenken over en feedback geven op toekomstige productlanceringen en nieuwe concepten. Daarnaast zullen de teamleden ook als ambassadeurs optreden voor het Philips Sound-merk.

image003
Philips (TPVision) kondigt partnerschap aan met Team Jumbo-Visma. Foto/ Philips.

Draadloze Philips A7306

Het eerste Philips GO Series-product dat centraal staat in de samenwerking met Team Jumbo-Visma is het vlaggenschip van de serie; de draadloze Philips A7306. Dit model biedt atleten niet alleen de meest optimale pasvorm en hoog comfort, maar beschikt ook over uitstekende passieve noise cancelling om hoogstaande geluidskwaliteit te waarborgen. Daarnaast heeft de A7306 een extra lange batterijduur waardoor de professionals urenlang kunnen genieten van hun favoriete muziek of audio tijdens de meest uitgebreide trainingssessies.

Alle partijen zijn blij met deze samenwerking

Als reactie op de nieuwe samenwerking met Team Jumbo-Visma licht Martijn Smelt, CMO van TP Vision Europa, toe: “Er is sprake van fantastische synergie tussen de Philips sporthoofdtelefoons en Team Jumbo-Visma. Wij leveren het team specialistische producten die zijn ontworpen om sporten comfortabeler en doelgerichter te maken, wat leidt tot betere en aangenamere prestaties. Tegelijkertijd zullen de atleten van Team Jumbo-Visma de ontwikkeling van onze nieuwe generatie sportproducten actief ondersteunen."

Richard Plugge, CEO van Team-Jumbo Visma, is zeer enthousiast over de samenwerking: ‘’We zijn erg blij dat wij TP Vision kunnen verwelkomen als onze officiële partner. Het is mooi om te zien dat we onze krachten kunnen bundelen op het gebied van innovatie en continue verbetering. Deze intensieve samenwerking zal zeker bijdragen aan de ontwikkeling van de ideale sporthoofdtelefoon.’’

Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...