Dit zijn de leukste alternatieven voor vuurwerk!

Dit zijn de leukste alternatieven voor vuurwerk!

Vorig artikel Volgend artikel

Door het coronavirus is de werkdruk in ziekenhuizen en bij hulpverleners erg hoog. Daarom heeft het kabinet besloten dat tijdens deze jaarwisseling geen vuurwerk verkocht en afgestoken mag worden. Jammer of een zegen. Het is een feit. Daarom hier een lijstje met de leukste alternatieven voor vuurwerk!

Benriach Original Ten

Gewoon lekker goeie whiskey drinken totdat er vuurwerk in je hoofd afgaat. In het Noorden van de Schotse Speyside regio werkt de vrouwelijke master blender Rachel Barrie sinds 2017 bij Benriach Distillery. Ze heeft meer dan 26 jaar ervaring in de whiskywereld en met meer dan 150.000 geproefde moutwhiskyvaten heeft ze al een gewichtig palmares.

Barrie over de Original Ten: “In de Original Ten kan een rijker gearomatiseerd, rond moutkarakter worden onderscheiden, met tonen van peer en nectarines, maar ook amandelen en kruidige vanille die je op je tong voelt prikkelen. Terwijl The Twelve een romige en soepele malt is, met tonen van Mashino-kersen, sinaasappel, mokka en hazelnoot. Afkomstig van de rijping op sherryvaten, ex-bourbon-vaten en portvaten."

Vuurwerk in de slaapkamer met LELO

Fabrikant van seksspeeltjes LELO dicht naar eigen zeggen met de nieuwe F1s het gat tussen technologie en plezier. De F1s Developer’s Kit RED en het F1s-prototype zijn LELO’s langverwachte en geavanceerde versies van de masturbatiekoker. Met de twee krachtige motoren, Cruise Controle (!) en de SenSonic-technologie ben je verzekerd van de beste stimulatie.

Naast de diepe sonische sensaties beschikt de F1s-serie over de gratis SDK van tien aanpasbare interne sensoren en een app die je kunt gebruiken om je seksuele voorkeuren en prestaties bij te houden.

Maak een compleet nieuwe seksuele ervaring mee, stel in wat je lekker vindt en voel de diepe vibratie in je lichaam. Ben jij klaar om de meest overweldigende orgasmes van je leven te ervaren?

f1-1-red
Nepvagina voor mannen.

Miljonair worden door de Staatsloterij

Nooit meer werken en altijd vakantie. Koop een oudejaarslot en met een beetje (veel!) geluk is dat mogelijk. Je maakt dit jaar namelijk kans op €30.000.000 of 1 van de 200 Elektrische MINI's!

Op Twitter hebben mensen in ieder geval al een hoop voorpret van de mogelijke miljoenen.

Miniprojector voor smartphone

Lekker een serie bingen met je phone. Als de rest aan het vloeken is omdat er geen vuurwerk in de lucht wordt geschoten in een hoekje een serie projecteren. Een geweldige gadget voor multimedia-vrienden die geen films, video's, foto's of dergelijke willen missen als je onderweg bent of in een krappe woning woont. Het kan eenvoudig worden geprojecteerd met: de mini-beamer voor de smartphone in een supercompacte uitvoering.

Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...