Dit zijn de mafste cadeautjes voor 2021

Dit zijn de mafste cadeautjes voor 2021

Vorig artikel Volgend artikel

Lijstjes. We zijn er dol op! Een rijtje met mafste weggeef dingen voor het komend jaar kan dan ook niet ontbreken. In dit rijtje staan gekke, schokerende, maffe, leuke en opmerkelijke items.

En we beginnen gelijk goed. Met seks!

F1_1 - red
Nepvagina voor mannen.

Hypermoderne masturbatiekoker met app

Fabrikant van seksspeeltjes LELO dicht naar eigen zeggen met de nieuwe F1s het gat tussen technologie en plezier. De F1s Developer’s Kit RED en het F1s-prototype zijn LELO’s langverwachte en geavanceerde versies van de masturbatiekoker. Met de twee krachtige motoren, Cruise Controle (!) en de SenSonic-technologie ben je verzekerd van de beste stimulatie.

Naast de diepe sonische sensaties beschikt de F1s-serie over de gratis SDK van tien aanpasbare interne sensoren en een app die je kunt gebruiken om je seksuele voorkeuren en prestaties bij te houden.

Maak een compleet nieuwe seksuele ervaring mee, stel in wat je lekker vindt en voel de diepe vibratie in je lichaam. Ben jij klaar om de meest overweldigende orgasmes van je leven te ervaren?

F1s app
Hypermoderne masturbatiekoker met app.

Een e-bike van Harley-Davidson

Harley-Davidson het legendarische Amerikaanse motormerk doet iets wat je eigenlijk al veel eerder had kunnen verwachten en maakt een uitstapje naar de wereld van e-bikes. Harley zet hiervoor gelijk een nieuw bedrijf in de markt, de Serial 1 Cycle Company, ontleent aan de roemruchte 'Serial Number One', de bijnaam voor de eerste motorfiets van Harley-Davidson. Natuurlijk heet dus ook de eerste e-bike van het merk, de Serial 1.

serial-1-cycle-company-harley-davidson-02
Images by harley davidson

Geef een boom cadeau

Iemand blij maken met een cacaoboom, avocadoboom, koffieboom of een heel normaal simpel boompje. Het kan met een boomabonnement van Treedom.

Tuurlijk kun je het doen vanwege de voordelen die het oplevert, de CO2 die het kan opnemen, maar het is misschien nog wel vetter om het puur cadeau te doen omdat het een super origineel presentje is.

Een boer plant de boom op zijn land. Je boom wordt gefotografeerd en gelokaliseerd, en heeft zelfs een online pagina, waar je het verhaal kunt volgen van het project waar het deel van uitmaakt.

Wekelijks een vers stuk boerenkaas op de deurmat

Voor iedereen die liefhebber is van kaas en wekelijks bang is om zijn voorraad er doorheen te jagen, zijn er verschillende oplossingen. Een daarvan is het kaasabonnement van de firma kaas. Daarmee krijg je wekelijks een vers stuk boerenkaas op de deurmat. Er is keuze uit: jong belegen, belegen en oude kaas.

Als we op de redactie iets tofs spotten rondom kaas of kaasabonnementen dan delen we dat natuurlijk graag met jullie, want ons credo blijft kaas=leven. Vandaar dat we enorm vrolijk werden van het verhaal van de man achter de firma kaas -en kaasbaas- Wouter Swolfs. Samen met zijn team streeft hij ernaar om de kazen van lokale boerderijen bij een groter publiek op de keukentafel te krijgen.

de-firma-kaas-kaas-uit-het-vuistje
(Afbeelding: het brievenbuspakket mét kaas van de firma kaas - © firma kaas)

Ieuw! Een balzak deurstopper

Op de website is de omschrijving pijnlijk om te lezen als je een man bent. 'Mannen, wees eerlijk, dit is een nachtmerrie. Horror. Gruwel. Dit, en ritssluitingen. We mogen er niet aan denken…'

...Gelukkig gaat het hier om een siliconen stel ballen - meer bepaald een deurstopper balzak. En ja, deze is speciaal gemaakt om onder de deur te schuiven, opdat’ie niet dicht valt, of je vriendin ze niet dichtslaat bij je volgende discussie. Je buren gaan je dankbaar zijn, geloof ons.

Trouwens ook perfect geschikt als origineel cadeautje bij je volgende housewarming party. Want ja, iedereen kan af en toe wel een goed stel Cojones gebruiken…

balls-doorstop-2
Balzak deurstopper.
Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...