Trailer Ferry over het verhaal vóór de serie Undercover

Trailer Ferry over het verhaal vóór de serie Undercover

Checklist en prequel van de serie Undercover

Vorig artikel Volgend artikel

De film Ferry is tevens de upswing naar het derde seizoen van Undercover. Die serie wordt verwacht ergens in september. De verwachting is dat Ferry Bouman in deze serie weer wat meer nadrukkelijk aanwezig zal zijn. Duidelijk is dat het personage van Ferry en zijn lief Daniëlle (gespeeld door Frank Lammers en Elise Schaap) wel degelijk impact heeft op de populariteit van de serie in Nederland.

Ferry's checklist

Maar voordat je de trailer gaat bekijken eerst nog even dit. Want het klopt, er werd wat geklaagd over de afwezigheid van Ferry Bouman in Undercover 2. Zoveel zelfs dat Frank Lammers er maar een video met een checklist over heeft gemaakt. En die moet je eigenlijk eerst even bekijken voordat de trailer van de film Ferry gaat bekijken. Over onverstaanbare Belgen tot Khaleesi. Frank geeft je alvast een kleine voorproefje op wat er komen gaat

Ferry de Film

In de film worden er vanzelfsprekend wat mensen uit de weg geruimd, Ferry wordt zelf ook bijna vermoord en gaat hij weer terug naar zijn vertrouwde (Undercover) camping Tulderheyde in Poppel (Vlaanderen). Maar nog belangrijker, hij ontmoet ergens op een kermis in Brabant zijn Danielle, de vrouw die zijn leven zal veranderen maar die ook moet leren omgaan met de harde werkelijkheid van het criminele circuit.

En verder moet je niet teveel meer weten want de trailer verraad al genoeg. Straks op 14 mei gewoon lekker gaan kijken.

Bekende en nieuwe gezichten in Ferry de film

Naast Frank Lammers en Elise Schaap als Danielle zien we Huub Stapel in de rol van de machtige hasjbaron Brink, de man van wie Ferry bijna alles heeft geleerd, Monic Hendrickx speelt de rol van Claudia, de zus van Ferry Bouman. Raymond Thiry keert terug als John, toen al de meedogenloze rechterhand van Ferry in Undercover.

Peter (Tom Waes) en Anouk (Anna Drijver) zijn vanzelfsprekend niet te zien in de film.

Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade....