The Roast op Comedy Central: deze BN’ers roosteren Famke Louise

The Roast op Comedy Central: deze BN’ers roosteren Famke Louise

Vorig artikel Volgend artikel

Famke Louise wordt op social media al regelmatig van een flinke roast voorzien, maar nu gaat ze er officieel aan geloven. Onder leiding van cabaretier Peter Pannekoek en presentator Dolf Jansen krijgt de zangeres slash model slash vlogger haar eigen roast op Comedy Central. Inmiddels zijn alle BN'ers bekend die de Roastee van de nodige kritiek en tegelijkertijd waardering zullen voorzien. Dit zijn ze.


The Roast

Het is voor het eerst dat er een vrouw in Nederland wordt geroast. Ze treedt in de voetsporen van Gordon, Giel Beelen, Johnny de Mol en Hans Klok. Stiekem is de roast natuurlijk allang begonnen. Peter Pannekoek: “Ik moet nog even uitzoeken wie ze is en of ze ooit iets heeft gepresteerd, maar ik had gewoon belachelijk veel zin om te roasten, want het is te lang geleden."

Famke is echter niet snel onder de indruk: “Ik heb het allemaal al gehoord, deze roasters moeten van goede huize komen om me te verrassen." Daar heeft ze wel een punt. Als er iemand al sinds het begin van haar carrière het mikpunt van spot is, dan is het de zangeres van Op Me Monnie wel. En aan de andere kant is een roast uiteindelijk ook waardering, zo stelt Comedy Central. "We roasten alleen mensen van wie we houden."

Comedy Central

In de Verenigde Staten werden Bruce Willis, Justin Bieber, James Franco, Charlie Sheen, Donald Trump en Pamela Anderson eerder al onder dit grappige beledigingsvuur onderworpen. Door wie? Door comedian Lisa Loeb, presentator Nesim el Ahmadi, personality Patricia Paay, comedian Rayen Panday, zangeres Joke Bruijs, rapper Bizzey, model Sylvia Geersen en stylist Maik de Boer. Een flinke line-up van mensen die niet allemaal van nature grappig zijn, maar gelukkig zijn er slimme grappenschrijvers bij Comedy Central om daarbij te assisteren.

16 januari is het zover, dan is de roast van Famke Louise te zien op Comedy Central om 20:30 uur.

Laura Jenny

Is ze niet aan het tikken, dan reist ze rond in de wondere wereld van entertainment of op een toffe plek in de echte wereld. Mario is de man van haar leven,...