Entertainment09.11.2017

Na Gordon nu Giel Beelen in The Comedy Central Roast of…


Comedy Central heeft vandaag bekendgemaakt dat radio DJ Giel Beelen de nieuwe hoofdgast is van de tweede Nederlandse editie van ‘The Comedy Central Roast of…’.

Als zogenaamde ‘shock-jock’ shockeerde hij regelmatig. Maar wat voor ‘shock-jock’ ben je eigenlijk als je het niet kan laten om achteraf toch steeds je excuses aan te bieden. Niet eens zo af en toe, maar gewoon altijd voor alles. Carnavalsverenigingen, dikke vrouwen, beroemdheden, iedereen kon op zijn welgemeende ‘sorry’ rekenen zodra diegene zich ook maar enigszins gekwetst voelde.

Maar vanaf nu geen ‘sorry’ meer. Alles kan en zal ook gezegd worden. En niets wordt teruggenomen. Bovendien gaat Giel nu zelf ook eens flink aangepakt worden. Sorry Giel.

Gordon

The Comedy Central Roast of Gordon was vorig jaar de eerste succesvolle Nederlandse editie van het iconische Comedy Central programma. Nu is het dus de beurt aan Giel Beelen die onlangs 3FM verruilde voor Radio Veronica. Van het Glazen Huis naar de Glazen Mansion.

The Roast of

In The Roast of… worden Roastees geconfronteerd met gênante momenten en hun opvallende eigenschappen. Onder leiding van een messcherpe ‘Roast Master’ krijgt Giel Beelen het vuur aan de schenen gelegd door zijn ‘frenemies’, bestaande uit een panel van bekende Nederlanders die zich zijn collega’s, vrienden en vijanden noemen.

Echter, geen hoor zonder wederhoor. Het vuur wordt extra opgestookt wanneer Giel Beelen aan het einde van de show zijn vlijmscherpe repliek mag geven. Wie de rol van Roast Master gaat vervullen en wie er plaats gaan nemen in het Roast panel, maakt Comedy Central binnenkort bekend.

13 december

The Comedy Central Roast of Giel Beelen is op woensdag 13 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central.

Fotocredits: Viacom/Comedy Central, fotograaf: Bart van der Putten.