Deze nieuwe kerstfilms verschijnen dit jaar op Netflix

Deze nieuwe kerstfilms verschijnen dit jaar op Netflix

Vorig artikel Volgend artikel

Lindsay Lohan is terug. Er is niet heel veel nieuws over kerstfilms op streamingdiensten, maar dat komt vooral omdat kerstfilms vaak een beetje stiekempjes online verschijnen. Bovendien wordt veel overschaduwd door La Lohan. Die is sinds vandaag te zien in Falling for Christmas: wederom een heerlijk foute kerstfilm op Netflix. Welke kerstfilms kunnen we zoal verwachten op de streamingdienst?

Kerstfilms op Netflix

De afgelopen weken zijn er op vele streamingdiensten al diverse bommen gebarsten waar het gaat om kerstfilms. Veel klassiekers, zoals The Nightmare before Christmas en die intense franchise van Netflix waarin er steeds identiteitsfraude wordt gepleegd (The Princess Switch). Er zijn echter ook nieuwe films op de streamingdiensten te vinden. We noemen er een aantal.

De Familie Claus 3

We hebben niet alleen zoetsappige Hollywood-films voor je in petto, want wat dacht je van de Familie Claus. Deze Nederlandse productie is een reeks waarin de familie een hotel runnen en moeders er ook nog een skivakantie bovenop gooien. De cast bestaat onder andere uit Jan Decleir, Josje Huisman, Mo Bakker, Eva van der Gucht en Bracha van Doesburgh. Het gaat onder andere over de vraag of een meisje ook de kerstman kan zijn.

Falling for Christmas

De film waar je dit kerstseizoen echt niet omheen kunt, dat is Falling for Christmas. Deze film belooft niet zo ultra-zoetsappig te worden als menig kerstfilm, al zou je door de afbeelding boven dit artikel best eens kunnen denken dat dat een leugen is. Netflix belooft met Falling for Christmas een film te maken die ook ontroerd, in plaats van alleen goud maar fout is. Het is vooral de comeback van Lindsay Lohan, die heel erg lang niet in films speelde en nogal van het padje was. Nu is ze terug en speelt ze een hotelerfgename die een ski-ongeluk krijgt en aan amnesia lijdt. Als dat maar goed gaat..

The Noel Diary

Als er een ingrediënt is dat in geen enkele kerstfilm mist, dan is het wel iemand die naar zijn oude stadje toegaat waar hij of zij is opgegroeid. Niks lijkt verandert, alleen zijzelf, waarbij ze er natuurlijk gaandeweg achterkomen dat dat drukke stadse leven maar niks is. Of The Noel Diary ook zo is, dat weten we nog niet exact, maar wel weten we dat het gaat om een succesvol boekenschrijver die de boel moet regelen bij zijn overleden moeder. Tot hij een dagboek vindt waarin nogal opzienbarende zaken worden genoemd.

Christmas with You

Ze heeft bijna een burn-out, maar ze gaat naar een klein stadje (istie weer) om even bij te komen. Echter heeft ze een carrière als popster, maar ontmoet ze ook haar ware liefde. Hoe gaat ze die met jongleren? Gaat dat allemaal lukken? Deze romcom belooft lekker fout te worden, mede omdat Freddie Prinze Jr. erin te zien is, die met zijn karikatuurhoofd sowieso voer is voor foutheid. Genieten.

Er zijn ook nog veel films uit 2021 die je misschien hebt gemist en nog een kans wil geven, zoals A California Christmas: City Lights, The Holidate en A Castle for Christmas bijvoorbeeld. Veel plezier!

Laura Jenny

Is ze niet aan het tikken, dan reist ze rond in de wondere wereld van entertainment of op een toffe plek in de echte wereld. Mario is de man van haar leven,...