Maserati is niet te temmen, de eerste beelden van de GranCabrio

Maserati is niet te temmen, de eerste beelden van de GranCabrio

Vorig artikel Volgend artikel

Wat marketing betreft doen ze het wel goed bij Maserati. Er is altijd wel nieuws en je moet 'Maserati volgers' wel regelmatig voeden met lekkers. Nu is dat bij Maserati niet zo heel moeilijk want het automerk staat hoog in de beleving als het gaat om sportieve bolides met net wat meer pk's.

Het is het merk wat bij iedere autoliefhebber de handen wel op elkaar krijgt. En dat lukt ze waarschijnlijk nu ook weer want er is nieuws. Mooi nieuws waarbij letterlijk het dak eraf kan en je ook een stopcontact nodig hebt.

Maserati GranCabrio

Nog maar kort na de onthulling van de GranTurismo rijden nu ook de eerste prototypes van de nieuwe Maserati GranCabrio door de straten van Modena. En net zoals de GranTurismo krijgt ook de GranCabrio een stekker. Het betekent dat hiermee beide bolides de eerste 100% elektrische modellen zijn van het merk.

Maserati is hard aan het innoveren en richt zich volledig op de toekomst. Het merk claimt dat zij met de nieuwe elektrische Folgore-modellen de maatstaf zijn in elk segment waarin het actief is. Of dat werkelijk zo is zal de markt echter zelf bepalen. Elk model in de line-up is tegen 2030 sowieso volledig elektrisch.

Maserati_GranCabrio_spyshot_1
Iemand staat jammer genoeg in de weg

Testen vinden plaats op de openbare weg

Vooruitlopend op de lancering van de nieuwe GranCabrio, die volgend jaar wordt verwacht, worden verschillende prototypes onderworpen aan intensieve tests.

Het testwerk vindt plaats op de openbare weg en het circuit en is gericht op het vergaren van essentiële data die helpen bij de optimale fijnafstemming van de nieuwe cabriolet van Maserati.

In tegenstelling tot veel andere merken hebben ze het allemaal wel goed begrepen bij Maserati. Niks geen mystiek en je plas zo lang mogelijk ophouden. Gewoon de weg op, nog wel 'in style' afgeplakt maar wel zichtbaar voor iedereen. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met je pr en het zorgt er ook voor dat de doelgroep voor deze prachtige GranCabrio alvast wakker wordt geschud. Well done Maserati!Maserati_GranCabrio_spyshot_2
Spyshots in the dark
Maserati_GranCabrio_spyshot_3
Mooi plekje maar nog meer wat een prachtige cabrio: 'Scotty beam me up.
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade....