Advertising22.12.2018

De meest bijzondere kerstcommercials van 2018


Eerder maakten we al een overzicht van de tranentrekkende kerstreclames van de grote supermarktketens dit jaar. Met nog maar een paar dagen te gaan tot aan kerst, maken we de balans op en geven je een fijn overzicht van de meest mooie, bijzondere en grappige kerstcommercials van 2018. Enjoy!

Google Assistent – Home Alone

Wat een fantastische commercial, met in de hoofdrol Macaulay Culkin. Iedereen kent de Home Alone films wel, die traditiegetrouw rond kerst opnieuw worden uitgezonden. Ook van deze reclame kunnen wij geen genoeg krijgen.

Amazon – Can you feel it

Van deze prachtige commercial word je helemaal blij. De pakketjes zijn ook blij en natuurlijk eindigt de reclame zoals het hoort, met dwarrelende sneeuwvlokjes.

Staatsloterij – Frekkel

Het ‘lelijke’ hondje staat centraal in deze mooie commercial van de Staatsloterij. Na het zien van deze reclame wil je zelf ook een Frekkel!

Boots – Moeder en dochter

Een lieve commercial van drogisterijketen Boots, met moeder en dochter in de hoofdrol.

Heathrow Airport – The bears return

De schattige beren, die in Florida wonen, missen de sfeer van thuis. Zeker tijdens de kerstdagen.

Sainsbury en John Lewis

Nog een keer omdat ze zo mooi zijn!

Irene Boskma

Irene is tekstschrijver en blogger. Naast schrijven vindt ze het leuk om hard te lopen en de wereld rond te reizen. Of dat nu korte of lange trips zijn, een verre reis of een bestemming in eigen land. Ze leest dan ook veel reisverhalen om inspiratie op te doen en schrijft graag haar eigen belevenissen op. Omdat ze vindt dat elke plek iets bijzonders heeft, reist ze voor Travelvalley overal naartoe. Ook in haar vrije tijd ontdekt ze graag de wereld en af en toe gaat ze een tijdje weg om als digital nomad vanaf de andere kant van de wereld te werken.