Met Vodafone gaat ondernemen in het buitenland gewoon door [Adv]

Vorig artikel Volgend artikel
Met Vodafone gaat ondernemen in het buitenland gewoon door [Adv]

Het aantal bedrijven dat internationaal zaken doet stijgt. Om succesvol internationaal te kunnen ondernemen wil je dat je medewerkers in het buitenland gewoon door kunnen werken. Dit betekent goede informatievoorziening en de mogelijkheid om snel te kunnen reageren. Met InBusiness Web Passport kunnen medewerkers in 42 voordeellanden bellen, SMS'en en internetten tegen nationale tarieven. Of je medewerkers dus in het buitenland zijn of in Nederland, ze laten geen kans onbenut.

Medewerkers die in het buitenland verblijven, zorgen nog wel eens voor stress. Als werkgever wil je niet geconfronteerd worden met onverwacht hoge rekeningen. Maar aan de andere kant wil je wel dat ze in het buitenland ook effectief en snel kunnen werken. Vodafone heeft al sinds vorig jaar de oplossing voor medewerkers die regelmatig in het buitenland verblijven: InBusiness Web Passport. Hiermee kun je in 42 landen mobiel bellen, SMS'en en internetten tegen hetzelfde tarief als in Nederland.

Ondernemen gaat gewoon door
"Wij vinden het zeer belangrijk dat onze klanten in het buitenland op eenzelfde manier kunnen werken als in Nederland", verklaart Walid Esber, Commercial Manager bij Vodafone. "Met InBusiness Passport zorgt Vodafone ervoor dat mensen onbezorgd in 42 voordeellanden kunnen werken, zonder zich zorgen te maken over de kosten ervan. Deze voordeellanden bestaan uit de meest bezochte landen, waaronder alle landen binnen de EU, Turkije, Australië, en Japan. Dat is ook prettig voor ondernemers, die de kosten uiteindelijk moeten betalen. Met de InBusiness Web Passport betaal je de zelfde tarieven als in Nederland, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan."

Kwalitatief hoogwaardig netwerk
Naast aantrekkelijke tarieven, is ook snelheid en kwaliteit van het netwerk belangrijk. Om deze voordelen te garanderen, werkt Vodafone alleen samen met aanbieders van kwalitatief hoogwaardige netwerken. "We vinden het van groot belang dat onze klanten ook in het buitenland alleen gebruik maken van de beste en snelste netwerken. Om dit te waarborgen stellen we dan ook hoge eisen aan onze partners," vertelt Esber.

Totaaloplossing
Met InBusiness Web Passport heb je één totaal oplossing voor bellen, sms'en en datagebruik. Je beschikt maandelijks over een datategoed van 50 MB en betaalt voor bellen en sms'en alleen voor wat je verbruikt. Medewerkers krijgen van Vodafone een sms-alert wanneer ze 80 procent van hun bundel hebben bereikt. En als ze er wel overheen gaan, is dat ook geen groot probleem. Buiten de bundel kosten data namelijk slechts 25 eurocent per MB.

Kijk voor meer informatie op www.vodafone.nl/inbusiness_passport.

(Per 1 juli 2012 gelden er nieuwe roaming tarieven voor het gebruik van een mobiele telefoon, laptop of tablet.)