#Pinning: Winning met je favoriete sites [Adv]

Vorig artikel Volgend artikel
#Pinning: Winning met je favoriete sites [Adv]

Het is alweer even geleden dat Microsoft haar nieuwste browser Internet Explorer 9 lanceerde. "Sneller dan ooit" was hierbij het motto. Niet alleen ten opzichte van de "eigen" voorgangers, ook voor de concurrentie is IE9 op het gebied van snelheid een geduchte tegenstander. Een van de belangrijkste innovaties die het browsen versnelt is Pin to Taskbar. Om deze functie toe te lichten komt Microsoft nu met een leuke actie genaamd #Pinning.

Via #Pinning ga je ontdekken wat jouw favoriete websites zijn en daarmee kans maken op een Nokia Lumia 800 en een Asus Zenbook. Via Facebook connect leest de applicatie je meest gedeelde websites uit en genereert op basis hiervan een unieke pin-code. Dit is het lotnummer waarmee je meespeelt om de prijzen. Voordat dit zover is, zie je in een mooie 3D film ook voorbijkomen hoe vaak je welke sites Facebook hebt gedeeld.

Om meer kans op de prijs te maken kan je de actie op je Facebook profiel delen. Hierop zijn de door jou meest gedeelde sites te zien en voor elke nieuwe #Pinning bezoeker die via jouw link komt, krijg je een extra "lot" waarmee de winkans wordt vergroot. Bezoekers met Windows 7 en IE9 kunnen hun meest gedeelde sites meteen aan de taakbalk vastpinnen. Aan bezoekers zonder deze combo wordt natuurlijk de mogelijkheid geboden over te stappen naar Microsoft's paradepaardjes ;-) Meedoen doe je hier: http://bit.ly/JPzvTF