Nieuws05.05.2016

De DC Daily van 5 mei 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 5 mei 2016.

Zonnigste bevrijdingsdag ooit

We hebben de zonnigste Bevrijdingsdag die we ooit hadden sinds we deze dag vieren. Dat meldden de meteorologen van Weerplaza vanochtend. Mark Rutte geeft vanmiddag om 13.00 uur met het ontsteken van het vrijheidsvuur het officiële startsein voor Bevrijdingsdag op het Groningse bevrijdingsfestival.

bevrijdingsdag
bevrijdingsdag

Instagram aan het testen met contactknop voor bedrijven

Instagram test een contactknop waarmee gebruikers gemakkelijk een gesprek met een bedrijf kunnen aangaan. Met deze knop probeert Instagram aantrekkelijker te worden voor bedrijven. Niet iedereen ziet deze mogelijkheid nog, maar over een paar maanden worden de opties breder uitgerold.

instagram
instagram

Zo ziet twee minuten stilte eruit op Schiphol

Ook op Schiphol was het gisteren twee minuten stil. Er stegen of landden geen vliegtuigen en werknemers stonden ook even twee minuten stil. Zo zag dodenherdenking er vorig jaar uit. Check de video hieronder.

De 15 grappigste Facebook fails

Deze Facebook fails zijn om te lachen, maar eigenlijk ook om te janken. Gelukkig maar, anders konden wij geen mooi overzicht maken van 15 grappige Facebook fails! Bekijk ze hier!

funny-facebook-status-messages-fails-16-572723ab5bb21-605
funny-facebook-status-messages-fails-16-572723ab5bb21-605

Nasty: hilarische parodie op foodfilmpjes van Tasty

Waarschijnlijk ken je de heerlijke foodfilmpjes van Tasty wel. Maar wist je dat er ook een ranzige parodie bestaat op deze video’s? De Facebook-pagina heet Nasty en deze Nederlandse jongens maken de vieste recepten. Check ze hier!

nasty-parodie-tasty
nasty-parodie-tasty

1 miljoen betalende Tinder gebruikers

Volgens Match Group, het moederbedrijf achter Tinder, heeft de populaire datingapp inmiddels meer dan 1 miljoen maandelijks betalende leden. En dat met een wereldwijd aantal van 50 miljoen gebruikers.

Een Tinder-abonnement, genaamd Tinder Plus kost als je het voor 1 maand neemt €9,99. Maar leg je het gelijk voor een jaar vast, dan betaal je maar €4,58 per maand.

dating-online
dating-online